pátek 26. dubna 2019

Dvere latente

Zárubně Latente jsou předchůdci moderních skrytých zárubní, díky nimž vám dveře splynou v jedné rovině se zdí, ale zárubně přitom zůstanou . Stavebné puzdro má zárubňu v jednej rovine s . Dveře do skrytých zárubní. Skryté zárubně LATENTE je začišťovací profil, který je nutno po zabudování obložit. Technický list k produktu JAP KONTRA ZÁRUBEŇ LATENTE. Zárubeň LATENTE jinak nazývaná též „skrytá zárubeň“, jelikož její OBRYS JE V JEDNÉ ROVINĚ S OBRYSEM STĚNY, v které je zárubeň osazena.


Nejenže se zárubeň Sapeli Latente Obtus vyrábí výhradně v provedení pro bezpolodrážkové dveře , ale . Interiérové dvere a zárubne Sapeli, dodávka a montáž. Ponúkame dýhované dvere - fóliované dvere - laminátové dvere - protipožiarne dvere - presklené dvere. Opět je zde nabídka využití pro jednokřídlé dveře – LATENTE STANDAR či dvoukřídlé dveře LATENTE KOMFORT. Modelová řady AKTIVE a EMOTIVE . Komfortní a plynulý dojezd dveřního křídla. NORMAL) a se spojem na tupo (OBTUS, LATENTE ). Tichý doraz JAP pro pouzdra Norma a Latente (celoskleněné dveře ) Kód: 146.


Dostupnost zboží: Do . Jedná se o obložkovou zárubeň specifické konstrukce určené pro bezpolodrážkové dveře se skrytými závěsy. Součástí této zárubně je tzv. Latente používá 50mm obložka s 12mm polodrážkou a 5mm.


Montáž Kontrazárubeň - Latente. Chcete vidět, jak vypadají dveře Sapeli v interiéru? Prohlédněte si galerii referencí. Při objednání tichého dorazu prosím upřesněte do poznám pro jaké dveře bude doraz použit zda dveře dřevěné či celoskleněné. Aktive, Emotive a Latente.


Pro celoskleněné dveře. Pouzdro JAP 7Latente Line Standard do zděné příčky. Tento model stavebního pouzdra JAP 7LATENTE KOMFORT je sestavou dvou stavebních pouzder . Od čias prvej republiky pre vás vyrábame dvere so. Návod na sestavení JAP Latente - stavebního pouzdra do sádrokartonu. Latente nabízí dvě varianty a to pouzdro pro dveře jednokřídlé řada STANDARD a dvoukřídlé řada KOMFORT.


Možno instalovat dodatečně již na zabudované stavební pouzdro JAP Tento typ . Po dokončení budou dveře zajíždět do příčky a tím ušetříme místo, které by bylo zapotřebí pro otevírání klasických dveří. Zároveň získáme bezbariérový průchod. Tento tichý doraz je určen pro stavební pouzdra NORMA STANDAR KOMFORT, UNIBOX, PARALLEL A NORMA LATENTE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky