pondělí 22. dubna 2019

Prodej lešení cena

Prodej lešení cena

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Stavebnictví a nářadí Prodam leseni - bazar - Bazoš. Inzeráty prodám lešení - Bazar. Prodám POUŽITÉ trubkové lešení i po kusech ! Zajistěte si bezpečnou a profesionálně odvedenou stavbu i ve výškách. Kompletní lešení , včetně žebříků, lešeňových podlážek nebo kotvení za skvělé ceny. Zajišťujeme prodej lešení na míru.


Prodej lešení cena

V nabídce máme fasádní, pojízdné i hliníkové lešení, zrovna tak u nás najdete stavební vrátek, shozy na suť a další. Pracovní podlážka: x m. Vybírejte si Lešení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. LEŠENÍ - ORIENTAČNÍ CENA ZA m2.


Upozornění - ceny uvedené v kalkulaci jsou ilustrativní - nejedná se o skutečnou cenovou nabídku! Název dílu, Hmotnost (kg), Cena (Kč). Trubka Ø 43x- 6m, 2 450. Upínací spojka, 9 . Případně i možnost pronájmu za velmi rozumnou cenu.


Sada lešení , cena včetně DPH. Lešení Ekro a 6 prodám po kostce nebo jako sestavu, cena kostky ekro je 4. Prodej lešenářských podlážek na Haki lešení horší kvality. Kč Ekro cena kostky 4. Kč, každá kostka jde stavět i samostaně, . Dodáme vám nové i použité trubkové lešení za špičkové ceny. Ceník hliníkového lešení. Prohlédněte si ceník hliníkových věží.


Nabízíme pronájem pojízdných hliníkových věží SPAN s pracovní výškou až metrů. Sháníte kvalitní rámové lešení? Naše firma je Vám opět k dispozici. Doprava (odvoz, svoz).


Prodej lešení cena

Ceny jsou uvedeny bez DPH. Cenu ovlivňuje roční období, výška . Jsme firma s bohatou tradicí a spoustou zkušeností. Pro výpočet přibližné ceny lešení využijte náš kalkulátor pronájmu lešení. V našem bazaru lešení můžete koupit použité, nepoškozené a plně funkční lešení za nižší cenu a tím ušetřit finanční prostředky. Námi provozovaná půjčovna lešení nabízí pronájem lešení za velmi příznivé ceny.


V naší nabídce naleznete pojízdné hliníkové lešení , hliníkové žebříky, shozy . Jednou z předností fasádního lešení ALFIX je rychlá montáž a demontáž. Použití jako stavební schodišťová věž, případně jako výstupová cesta z lešení pro bezpečnější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky