úterý 16. dubna 2019

Džekův ranč ždírec nad doubravou

Doubravou v kraji Vysočina. Součástí zcela nově vybudovaného DŽEKOVA RANČE je penzion, stylová a . Asi jedna z nejhorsich navstev v restauraci za posledni. Restaurace, závodní stravování, minipivovar, jízdy na koních, jízdy na kočáře.


Ubytování v penzionu.

Venkovní jízdárna a . Restaurace na Džekově ranči má kapacitu míst a je celá nekuřácká. V letních měsících lze využít také letní terasy s kapacitou další 15ti míst. Zkušený sládek tam vaří . Motorest - Nové Ransko, Nové Ransko 20 Ždírec nad.


Džekův Ranč je blízko ubytování. Obsluha (- výborné):.

Otevřeno: dnes do 21:00 . RESTAURACE, ZÁVODNÍ STRAVOVÁNÍ, MINIPIVOVAR, . Stylová, klimatizovaná, (ne)kuřácká restaurace s bezbariérovým přístupem spatřila světlo světa ve stejném roce jako minipivovar. Celková její kapacita je v . Podnik funguje zhruba dva roky a nabízí vedle pohostinství i ubytování a . Provozujeme klimatizovanou restauraci s bezbariérovým přístupem. Kapacita restaurace je míst a dalších v prosklené, klimatizované venkovní terase s . Mapové zobrazení ubytování.


Součástí nově vybudovaného DŽEKOVA RANČE je penzion, stylová a klimatizovaná restaurace s masivním krbem, . Kokolindo obedience cup I. DŽEKŮV RANČ spolek v likvidaci. Country, Czech Republic. Přejít na pivovar: vyberte pivovar.


Nábřežní terasy, restaurace a penzion. Prakticky klasický ležák z minipivovaru, který ničím neurazí, ale ani nezaujme.

Skrýt Zakladní informace. Typ pivovaru: Minipivovar. Status pivovaru: Aktivní. Nabídka zboží a služeb.


Během zimního období a deštivých dnů máme k dispozici skvělou koňskou halu s geotextilií. Povrch je mnohem stálejší a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky