úterý 30. dubna 2019

Garnýže kolejnicové kovové

Okna a parapety garnyze. Kovové garnýže a záclonové. Levné i luxusní, dvouřadé i. Vybírat můžete z různých druhů - hliníkové, imitace dřeva a jiné. Klasické kovové garnýže na rozdíl od dřevěných nejsou nijak nápadné. Navíc záclonové tyče a . Potřebujete garnýž a můžete ji upevnit pouze do stropu?


Prodáváme garnýže dřevěné, kovové , kolejnicové , hliníkové i plastové. Dřevěné garnýže od kč. Dále záclony, závěsy, látky, povlečení, prostěradla, deky, koberce, lůžkoviny, galanterii a . Vybírejte z garnýží v různých barvách a materiálech, které se hodí ke každému oknu a stylu. Sháníte kolejnicovou garnýž ? Vyberte si plastové garnýže (PVC) bílé barvy.


Jsou ideální volbou do vašich interiérů, kde nechcete strhávat pozornost na garnýž. V této kategorii nebylo nalezeno žádné zboží. Informace pro zákazníky. Vaše potřeby uspokojíme nabídkou jednoduchých i dvojitých, střešních i nástěných, dřevěných i kovových garnýží.


Naší nabídku doplňuje široký výběr koncovek . Moderní garnýže a záclonové tyče na prodej za super cenu koupíte online v eshopu Mobelix. Jejich úloha je nenapodobitelná, drží záclonu tam, kde má být. NOVÝ E-SHOP NA KOLEJNICOVÉ GARNÝŽE NAJDETE POD TÍMTO. Vybrat si u nás můžete tyčové, dvoutyčové, hranaté, kulaté, dřevěné, kovové , i technické . Moderní kovové garnýže nabízíme v průměrech tyčí 16mm , 19mm a 25mm.


Velký důraz je kladen na zpracování kovových garnýží a proto v našem eshopu . K černobílým závěsům se hodí černá kovová garnýž. Pro opravdu široká, rohová, šikmá okna nebo rohy místností volíme spíše kolejnicový systém. Garnyže s krycím čelem (dřevěným, kovovým i textilním) s možností spouštěcí ( stahovací) kolejnice nebo pevné dvoukolejnice.


V podstatě se u garnýží jedná o tři hlavní druhy – garnýže kovové ,. Co se závěsných systémů týče, rozlišují se také tři hlavní: kolejnicové. Kolejnice - záclonové profily rovné . V naší nabídce se nacházejí kovové garnýže o průměru 1a mm, v délkách do. Materiál: dřevo, plast.


Tyče moderní i stylové. Garnýž dvoudrážková GEbílá - 2cm. Garnyze s drazkou TOP Classic Bila dvoita.


Helios K nabízí tyčové garnýže , kolejnicové garnýže ,atypické garnýže a létající.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky