pátek 12. dubna 2019

Ecoflex přímotopy

Ecoflex přímotopy

Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Výkonné nástěnné přímotopy a sálající panely pomohou vytopit prostory během krátké chvíle. Jsou ideální doplněk k podlahovému vytápění či krbu na . Hledáte ecoflex primotop? Výrobky značky: FENIX. V dobrém stavu a plně funkční.


Ecoflex přímotopy

Nástěnný konvektor s elektrickým termostatem . Instalaci, elektrické připojení a první uvedení konvektorů do provozu smí provádět pouze. Základní informace pro instalaci přímotopných konvektorů. Detailní popis produktu.


Konvektor je standardně vybaven elektronickým . Díky vysoké přesnosti je ideální pro . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nevím jak jsou zde umístěny dlouho? Je nutná nějaká údržba?


Ecoflex přímotopy

Instructions for installation and use. Jsou vhodné jako náhrada starých přímotopů ecoflex apod. V konvektoru je už zabudovaný manualní termostat kde jednoduše nastavíte požadovanou teplotu v. Nabízíme přímotopy a úsporné sálavé konvektory, infrapanely, skleněné a mramorové . Stupnice otočného kolečka termostatu . Kč ( 5Kč s DPH).


ECOFLEX EL (electronic thermostat).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky