úterý 17. července 2018

Umělý živý plot role

Umělý živý plot role

Umělý živý plot s listy břečťanu je dodáván v roli s výškou 1m a šířkou 3m. Celková plocha je 3m2. Tento živý plot se dodává pouze po celých rolích. Plot umělý živý oboustranný.


Umělý živý plot role

Elegantní a bezúdržbové řešení v oblasti zastínění a zvýšení soukromí vašeho oplocení. Nečekejte až vyroste! Imitace živého plotu dodávaná v 300cm rolích. K dispozici ve výšce 10 1a 18cm. Realistické umělé živé ploty a stínící clony ARTLEAF jsou novinkou na českém trhu v oblasti oplocení.


Hlavním cílem není konkurovat živým plotům, ale vytvořit . Odhadovaný čas dodání: Pracovních dní. Naše umělé živé ploty vypadají velice realisticky skoro až k nerozeznání od přírodního originálu. HEDERA ACER, rozměr role - 0xm. Náhrada živého plotu.


Umělý živý plot role

Parametry tkaniny: Délka role : m. Typ Soft je varianta jehličnanů s jemnými jehličkami. Nosným prvkem plotu standard je svislé a . Téměr neprůhledné zastínění - velmi podobné živému plotu z křovin. Nejoblíbenější pro svou cenu a rychlou instalaci jsou umělé živé ploty v rolích. Výšky rolí jsou v několika variantách 1-2m s délkou vždy 3m. Tenax DIVY 3D PLUS, dodávané v praktických rolích z umělé hmoty, . Realisticky vypadající umělé živé ploty jsou novinkou na českém trhu v oblasti oplocení.


Dekoratívnu časť plotu tvoria husté skupiny veľmi realisticky vyrobených listov popínavého brečtanu, vsadené do plastového PE rastru. Precizne spracované . Umelý živý plot - zmes kvetov NB 2- panel 5xm Krásne, rozmanité a husté listy a kvety na pevnej elastickej sieťovine. Veľmi dobre napodobňujú . Umělé Jehly v rolích se velmi často používají jako plot, jako výzdoba teras, balkonů a městských domů. Společnost NITEX vyrábí umělý živý plot Jehly ve. Dekorativní umělý živý plot , sekční konstrukce, jednoduchá montáž.


Umělý živý plot role

Plocha balení, m 2. Pro soukromí ba zahradě a na terasách. Ceník - stínící tkanina, umělý živý plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky