pátek 13. července 2018

Stropní držák garnýže

Stropní držák garnýže

Garnýže - držák stropní duo. Kovový držák duo garnýže průměr 19mm pro uchycení do stropu v barvě matný chrom a antická mosaz. Jsou to nerez, matný nikl, starožitná mosaz.


Tyto garnýže jsou určeny všem co musí, a nebo jen chtějí montovat garnýže do stropu. Průměr držené tyče je 16mm. PR - přírodní bez povrchové úpravy BK - buk BL - bílá HT - hneď tmavá CE - černá TR - třešeň SO - ořech světlý PN - pinie DB - dub . Držák kolejničky stropní růžice Zn. Dřevěné držáky garniží Ø 28mm. Dřevený držák – dvoutyčový stropní Ø 28mm buk.


Kovové i dřevěné garnýže mnoha rozměrů seženete na e-shopu KIKA. Stropní garnýže – tyče, které se místo do zdí vrtají do stropu. Dvojitá konzole stropní ( držák garnýže ), jen pro kovové efekty MOSAZ a CHROM:. Momentálně nedostupné.


Propůjčte svým místnostem osobitý ráz a dejte své kreativitě zkrátka . Materiál: dřevo, plast. Připíná se na držák záclonové tyče, na stěnu nebo strop a možno s ní vytvořit stylovou záclonovou. Stropní držáky jsou dodávány do délky 4m - ks a pro délky od 0m jsou . Doplňky: boční držák, spojka, stěnový držák, stropní držák.


Elegantní záclonové tyče, hliníkové kolejničky a garnýže. Sada kolejnic a tyčí pro montáž na strop. Lze je montovat i do stropu při použití stropních držáků. Dnes se příliš nepoužívá, ale například na zakrytí stropních kolejniček se hodí skvěle.


Vždy pochopitelně záleží na šířce okna, ale i tak by držák záclonové . Pomocí přiložených šroubů upevněte na stěnu držáky 4. Nainstalujte garnižovú tyč a srovnejte její pozici vzhledem k oknu. Nezapomeňte na tyč nasunout . Moderní garnýže a záclonové tyče na prodej za super cenu koupíte online v eshopu Mobelix. Popis: Dvojitý držák na garnýže - matný chrom Dvojitý držák ke garnýži je možné zakoupit ke standardnímu balení garnýží a vytvořit tak komplet pro. Držáky nebrání průjezdu záclon a závěsů. Jestliže montujete garnýže do stropu , k dispozici jsou téměř neviditelné nenápadné držáky v matně stříbrné barvě, které . Lanka mají své středové držáky , ale opět přes ně neprojede závěs.


Neunesou těžké závěsy. Strop byl posetý mapami po zaschlé vodě a nad jedním oknem zela díra, kde někdo vytrhl ze sádrokartonu držák garnýže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky