pátek 13. července 2018

Rolety na zasklený balkon

Zabýváme se obchodem s dřevní hmotou, výkupem kulatiny , prodejem palivového dříví, výkupem a správou. Výkup a správa lesních pozemků. Vykupujeme různé druhy kulatiny. Dle dohody zajistíme těžbu, přiblížení a dopravu kulatiny na pilu.


Prodám mkulatiny borovice lesní. Odvozní místo Tábor, Jižní Čechy. V případě zájmu je možné objednat i truhlářské . Pořez kulatiny provádíme na nové moderní kotoučové technologii.


Přesná cena se určí podle síly a vlhkosti řeziva. Ceny držíme již několik let stejné, u pilařské kulatiny může někdy dojít k poklesu, o tomto ovšem vždy dopředu informujeme a pokud cena kulatiny není pro . Tloušťka x šířka x délka, Materiál. AB, výroba na zakázku. Cena za kůrovcové dřevo balancuje na hranici ziskovosti a nic nenapovídá tomu, že se letos situace otočí.


Metr krychlový smrkového dřeva . Smrkové a borové výřezy dl. Jedná se zejména o sušení, hoblování, výkup kulatiny od drobných vlastníků lesa a broušení pil. Cena kulatiny neodpovídá současnému stavu na trhu s řezivem a pravděpodobně ještě klesne.


Způsob přejímky dříví: Pila Blatno nebo po dohodě u zákazníka. Prakticky bez suků, minimální křivost, výřezy 5m. Podobně šly ceny dolů také u smrkové kulatiny , která byla u některých. KPZ – třída neodpovídající potřebám pily.


ODD dle požadavků pily. Jedle bude klasifikována o jednu třídu níže. Modřín a douglaska bude klasifikována jako . Konec hádkám o každý kubík.


Na kulatinu je po odvozu a prodeji na . Těžba dřeva, výkup lesů včetně pozemku. Vykoupíme dřevo z vašeho lesa. Podrobnosti na EMAIL nebo TEL.


V prvopočátcích byla předmětem obchodování lesní činnost zahrnující výkup dřeva, těžební. JZD a zřízením provozu na pořez slabé kulatiny. Inzerát Dřevěné kulatiny v okrese Semily, cena dohodou, od bazar.


Zabýváme se výkupem kulatiny i celých lesních parcel od soukromníků, obcí a společností. Dále se zabýváme těžbou a výkupem dříví přímo na pni (na stojato) v lese a nebo na odvozním místě za velice zajímavé ceny, které .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky