středa 25. července 2018

Dřevěná koza na dřevo

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Praktická skládací koza, určená ke spolehlivému zajištění palivového dříví při řezání. Samosvorný stojan na řezání dřeva.


Díky němu můžete velice pohodlně a . Skládací stojan na řezání dřeva Einhell.

Na rozdíl od klasických koz na řezání dřeva navíc zvládne práci se stojanm i jediná osoba. HECHT 9řetězovou pilu od firmy Hecht. Stojany na řezání dřeva na Milcha. Více informací brzy naleznete na strán. Držák Hecht 9disponuje jednoduchým systémem sevření dřeva mezi zuby . Na našem e-shopu pro vás máme dokonalé řešení pro přípravu dřeva na zimu.


Jeho řezání nikdy nebylo bezpečnější . Práci s PROFIHOLDEREM zvládne jediná osoba.

Kategorie s nejvíce nabídkami. Dřevoobráběcí stroje 3. Ostatní věci do domácnosti 1. Jednoduchý a účinný . Popis produktu stojan na řezání dřeva. Inovovaný ocelový stojan s držákem motorové pily, výborný pomocník při přípravě dřeva na zimu. Velká kapacita naložení - maximální nosnost až 1kg. Vysoce stabilní konstrukce.


Kovový rám pro průměr dřeva do cm. Technická specifikace. Prodám univerzální stojan na řezání dřeva motorovou pilou. Prodám mobilní cirkulárku stojan na řezání pílení dřeva.


Náš stojan na řezání dřeva motorovou pilou „JOSEF“ má, oproti obdobným výrobkům tyto zásadní výhody: Z. Držiak na pílenie dreva , koza na rezanie dreva - Zlepsovaky. Stabilní stojan je ideální pro řezání motorovou pilou, důmyslné řešení Vám . Geniální pomocník - jednomužná obsluha. K uchycení jakéhokoliv .

Poleno je vlastní vahou sevřeno mezi zuby stojanu, díky čemuž není . Usnadňuje řezání dřeva ruční nebo motorovou pilou. Pro přepravu je navíc možné tento velmi stabilní stojan jednoduše složit. Pro ruční, benzínové a elektrické . Dostupnost: Skladem ks .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky