úterý 10. července 2018

Odtah digestoře nad střechu

Odtah digestoře nad střechu

Jak vést odtah od digestoře ? Jak mát vyřešený vývod digestoře? Odtah přes zeď je spíše nouzové řešení, když to jinak nejde. Odtah pro odvetrani digestore mame cely schovany ve zdi a vyvedeny na strechu. Tam je osazena specialni taska.


Odtah digestoře nad střechu

Digestor bude schovana ve skrince, tak i . Odtahové potrubí se montuje k digestoři pouze v případě, že ji budeme používat v. Pokud bude odtah digestoře (odtahové potrubí) delší než m, je lepší provozovat. Dobrý den, u mého RD nelze vyvést potrubí digestoře nad střechu. Nejčastějším případem je odvod výparů z kuchyňské digestoře , kdy ventilační potrubí vede skrz střechu. Situace: Výsuvná digestoř ve skřínce s odtahem skrz zeď.


Pro odtah byla použita hliníková hadice semivent o . Do fasády bych jej nechtěl dávat z důvodu mastných map na fasádě. Chtěl bych se zeptat, . Dále mi bylo řečeno, že nutností je kondenzační jímka nad digestoří. Plynovod Pokud máte plynový sporák, je třeba osadit digestoř s odtahem ven,.


Odtah digestoře nad střechu

Kapacita odtahu odsavače je volena na základě rozměrů kuchyně, délky potrubí, které. Svoje úskalí má potrubí vedené svisle přes střechu , může zde vznikat . Za ideální je považován odtah co nejkratší cestou přes boční zeď. Dobře, vně dám padací klapku, i druhou těsně nad digestoř , ale to nezabrání průniku chladu dovnitř (nebo ano?) Trubka nejde v nevytápěných prostorách, jen. Obecně platí u všech digestoří minimální výška nad varnou zónou cm.


Systém zajišťuje provozní nucené odsávání digestoře a podtlakové větrání místnosti. Odtah projde podlahou galerie a bude veden vzhůru podél příčky, zakryt SDK konstrukcí. Potrubí bude nad střechou zakončeno protidešťovou stříškou. Občas se přihodí, že novou digestoř záhy přestaneme používat. Pokroky na stavbě ve Veltrusích - kompletní rozvody voda-kan.


Potřebujeme vytvořit prostup střechou pro odtah komínové digestoře a vhodné zakončení nad střechou. Střešní krytina bobrovka, délka odvodu od digestoře ke. Prosím, poraďte, jak vyvést odtah digestoře z podkroví střechou ven.


Motor je umístěn ve výšce m nad úrovní střechy , takže nehrozí nebezpečí. Externí motor na střechu je kompatibilní s bezmotoroými digestořemi Faber .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky