středa 18. července 2018

Best unika 15

Best unika 15

Takovou volbou je betonová taška Classic Protector PLUS od Bramacu. V tomto případě řešil náš zákazník problém s růstem mechů na své střeše. My teď budeme dávat na stodolu Bramac Alpskou classic, finančně to bylo pro nás. Jedna taška stála po slevě cca Kč. Na celou střechu cca 2m.


Best unika 15

Rozeznáváme dva základní typy střech: plochou a šikmou střechu. Tato vrstva zabezpečí ochranu proti růstu mechu a nežádoucím škodlivým vlivům ovzduší měst. Jsou rozměrově přesné a díky tomu jsou náklady na pokládku střechy nižší. Proto bych se chtěl zeptat čím střechu omýt od nečistot a mechu a čím natřít. Barva střechy je antracit.


Pro likvidaci mechů můžete použít . Bramac střešní systémy nabízí kompletní funkční střešní systém, kvalitní. Proto je tato betonová taška vhodná pro střechy s limitovanou nosností krovu, což . Doplňte svou střechu okapovým systémem Bramac ! Hladký povrch zvyšuje ochranu před usazením mechů , lišejníků a nečistot. Každá dobře odvětrávaná střecha není náchylná k usazování mechů a lišejníku.


Best unika 15

Větraná vzduchová mezera v létě zabraňuje přehřívání vzduchu pod taškami a . Povrch betonových tašek ošetřený úpravou Protector zajišťuje zvýšenou ochranu střechy před zašpiněním, mechem i proti povětrnostním . Mech se odstraňuje různými způsoby a různými způsoby lze také bránit jeho další tvorbě, většinou ale s krátkodobým výsledkem. Tím se vytvoří ochranný film, který bude působit proti mechu a střechu. Mám střechu pokrytou krytinou Bramac sypaný o rozloze 260m jakou budu mít . Nepodceňujte a nepřehlížejte mech na střeše ! Mech je k vidění na mnoha střechách rodinných a bytových domů. Jeho hojný výskyt dost kazí celkový dojem při pohledu na objekt. Máte někdo zkušenosti s tím, jak jej odstranit a jak střechu ošetřit, aby se na ní již.


Návod na to, jak odstranit mech ze střechy jednou pro vždy. Tři zaručené způsoby likvidace mechu , které vás zbaví nepříjemností na dlouhou . Renovace taškové střechy prodlouží životnost střešní krytiny až o let. Bojím se mechu na střeše , máme blízko strom. O významu střechy již vypovídá to, že výraz „střecha nad hlavou“ je synonymum. Díky nižší pórovitosti jsou méně nasákavé a neusazují se na nich nečistoty nebo mech.


Best unika 15

Alpská taška Classic břidlicově černé barvy. Taška tak méně nasáká a lépe odolává usazování mechů a nečistot. Na té se nečistoty drží mnohem méně a můžete tak předejít vytváření mechu na střeše.


Firma Bramac tak jako jedna z mála na trhu nabízí kompletní střechu z. Následně na čistou střechu aplikujeme přípravek, který dlouhodobě brání tvorbě mechu. Tento přípravek používáme i na nové střechy jako prevenci. Betonové střešní tašky Bramac jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin: písku, vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky