úterý 24. července 2018

Sekání trávy cena ostrava

Předběžnou cenu si také můžete jednoduše spočítat sami z našeho ceníku. Ostrava – Orlová – Bohumín – Karviná. Uvedené ceny jsou základní, konkrétní cenovou nabídku zpracujeme po prohlídce a konzultaci.


Cena je za sekání na pozemku rovném. U pozemku se sklonem nebo kde je kamení, sutě, sklo bude cena vyšši.

V ceně je doprava na místo, posekání, mimo. Dobrý den, mám zájem o Vaši nabídku. Posekání zahrady Michálkovice. Disponujeme moderní sekačku John Deere Z540R. Provádíme sekání trávy a údržbu zeleně.


V nabídce máme i sekačky Husqvarna na aku pohon, které jsou . Sekání trávy (možnost dlouhodobé spolupráce) v okrese Frýdek-Místek, cena.

Práce - Sekani travy inzerce. Přijmu na brigádu, na sekání trávy , řezání dřeva, stavební a pomo. List inzerátů Galerie 1-inzerátů z Cena. Nabízím sekání trávy a údržbu veřejné zeleně. Volala jsem hygienikům, potvrdili mi, že obce musí sekat trávu ,“ zlobí se seniorka.


Za cenu jednoho vydání získáte všechny regionální přílohy. Kosa na trávu bez násady. Cena s DPH za ks: Cena bez DPH za ks:. Obchod a servis zahradní a lesní techniky.


Autorizovaný prodejce výrobků. Vám bude dlouho a dobře sloužit. Vybavena navigací GPS pro efektivní sekání tvarově i jinak náročných.


Cut - sekání trávy , mulčování, sběr trávy a listí Textilní koš s pevným ocelovým rámem Přípojka na vodu. V oblasti zeleně jde hlavně o sekání trávy , údržbu živých plotů, kácení dřevin. Nyní také poskytujeme služby spojené s úklidem, údržbou a čištěním komunikací.


Kč – 2Kčv obchodechPorovnat ceny.

Některá města v Česku začala omezovat sekání trávy. Při využití traktoru mohu nabídnout výrazně nižší cenu než za práci s křovinořezem. Vždy se snažíme ceny přizpůsobit situaci na trhu a nabídnout služby za rozumné ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky