středa 18. července 2018

Barvy laky ostrava přívoz

KMB barvy - Váš SPECIALISTA na barvy. Vítejte v našem specializovaném e- shopu pro nákup nátěrových hmot, tmelů, lepidel a dalšího příslušenství. Nabízíme tónování barev HET, TIKKURILA a Sokrates. Malířské barvy Primalex, HET, Flügger, Eternal, Dulux, syntetické základní a vrchní . Velkoobchod nátěrových hmot a laků. Specialista na povrchové úpravy ve stavebnictví.


Zaměřujeme se především na prodej fasádních barev a omítkovin, interiérových barev a . Obraťte se na malířské práce MANATAX, nabízíme i prodej barev , laků, . Věnuje se distribuci barev , laků , průmyslových nátěrů na kov i dřevo včetně. Výhradní zastoupení pro firmy Dulux, Luxol, Hammerite, Xyladecor. Jsme specializovaná prodejna v sortimentu barvy laky , nabízíme interiérové barvy, fasádní barvy a omítky, tmely, lepidla, lazury a . BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a. Chcete dostávat leták kouzlo barev a drogerie na svůj e-mail a vždy vědět o . V naší prodejně barev a laků naleznete široký výběr veškerého malířského a natěračského . Němcové ( 1) je 170 . Dolní Marklovice 331. Ostrava ( Moravskoslezský kraj).


Stavební a obchodní společnost: fasádní a interiérové barvy lazury, laky tapety – speciální sklovláknité omítky betonové skořepinové tvárnice . Industries: Construction. Seznam prodejen barvy laky dle krajů, okresů a měst. Balakom Color Centrum, s. Katalog firem, služeb a odkazů v kategorii barvy , laky , nátěry. Kalatog firem v oboru barvy , laky - výroba, Chemie, Farmacie, Zdravotnictví, Chemický průmysl a výrobky.


Barvy , laky , průmyslové barvy. V „librosáckém“ obchodě nechybí ani barvy , laky nebo potřeby do domácnosti. Drogerie,parfumerie, LORDEX s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky