pondělí 23. července 2018

Klempířství brno židenice

Také živičné krytiny, střešní tašky - Tondach, Bramac. Realizujeme montáže okapových . Zabýváme se opravou a rekonstrukcí střech. Rekonstrukce střech v Brně, pokrývač, klempíř.


Tesařství, pokrývačství a klempířství v. Nabídka klempířských a pokrývačských prací.

Provádíme renovace a rekonstrukce střešních krytin a montáže střešních . MT klempířství a pokrývačství. Co vás přimělo vylézt na střechu a zabývat se . Kulkova areál PREFA Bno – židenice - maloměřice. Klíčová slova: pokrývačské práce, tesařské práce, klempířské práce, hydroizolace, hydroizolace plochých. Brno - Židenice , Česko . Právní forma: Společnost s ručením omezeným.


Tato firma má dlouholeté znalosti a zkušenosti v oboru střechy a provádíme profesionální služby v oblasti - klempířství , pokrývačství, tesařství a hydroizolace.

Poptejte u nás více klempířství najednou a ušetřete čas a peníze! Klempířství - Pokrývačství František Rymeš. Střechy, pokrývačství, klempířství , tesařství, stavební práce na klíč, půdní vestavby. Firemní detail firmy TESAŘSTVÍ - obec BRNO zařazený v kategorii Bydlení, stavebnictví a reality internetového. Mimo jiné provádíme také výrobu i montáž klempířských prvků s použitím všech vhodných.


Povolání: Stavební klempíři. Práci nabízí: Jan Kugler. Pracovní poměr: plný úvazek.


Aktuální i úplný výpis firmy MT - klempířství s. Veškeré klempířské a pokrývačské . Líbí se Vám náplň pozice Stavební klempíři ? Tak neváhejte a kontaktuje. Obchodní firma: MT - klempířství s. Nabízí služby pokrývače, klempíře , tesaře a stavební práce na klíč. Jaké jsou naše služby?


Veřejně dostupné informace o firmě MT - klempířství s. Do obchodního rejtříku byla zapsána dne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky