pátek 31. května 2019

Skluzavka 4m

Skluzavka 4m

Krátká skluzavka má autodráhu. Laminátové skluzavky na zahradu jsou velmi oblíbeným produktem z našeho eshopu a nejvíce preferujete dětské klouzačky . Vybírejte si z nabídky akčních setů hraček. Set skluzavka Funny Toboggan Smoby a odrážedlo New Bobby s klaksonem a přívěsem je nejnovější set hraček, který . Tmavě růžová skluzavka 3m značky MH S-line je Ferrari mezi dlouhými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 5m. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Skluzavka 4m

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Nabízíme certifikované plastové 3m a 4m klouzačky. Velmi oblíbená 3m skluzavka je v nabídce v oblíbených pestrých barvách. S nosností 1kg jsou naše . Skluzavka se schůdky, délka m. Výška nástupu: m. Prodám dětskou skluzavku plastovou,barva červená,délka 3m. K věži je ještě přidán provazový žebřík Step module a lano Climbing Rope. Ke hřišti je připojená laminátová skluzavka v délce 4m.


Tato skluzavka není v . Plně nahrazuje starý model skluzavek 4m. Růžovo-fialová plastová skluzavka určená pro hřiště a dětské sestavy s nástupní. Kde koupit 4m skluzavku. Příspěvek upraven 03. Kompletní sestava - impregnované dřevo a montážní . Určeno až pro děti současně.


Skluzavka 4m

Velké dětské vodní radovánky přímo na vaší zahradě. Vodní skluzavka 4m. DALŠÍ DETAILY VELIKOST: 104. VÍCE DRUHŮ, AŽ BAREV, VELIKOSTI ! VYBERTE SI DLE VÝŠKY . Díky vyspělé technologii stříkání polyethylenu má . Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce pokojíčky uživatele Daniela Hýlová. Jungle Gym Žlutá plastová skluzavka m. Vyniká výbornou stabilitou pro bezpečnost vašich dětí.


Vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Délka skuzu je 1cm. Přesvědčte se o kvalitě produktu: BOOGIE dětská skluzavka ! Dětská skluzavka v různém barevném provedení je vyrobená z kvalitního a pevného . Plastová skluzavka m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky