pátek 17. května 2019

Klempířství fiedler

Máte jakýkoli dotaz nebo problém? Stavíte dům, a tedy i novou střechu, nebo rekonstruujete starou střechu? Abyste se lépe zorientovali ve všech materiálech a . Zajistíme pro vás nejen materiál, ale také pokrývačské a klempířské práce, montáž oken, dveří a nejrůznějších střešních doplňků. Prodej kompletního okapového . Podívejte se, co o klempířovi v Jihlavě říkají ostatní. Na detailu každé prezentace klikněte na tlačítko hodnocení firmy a můžete přidat vlastní zkušenost.


Prodáváme klempířské prvky a materiály, kotevní techniku,. Zabýváme se obory stavebniny, klempíři , klempířství , tesaři, tesařství a pokrývači,. Zdeněk Fiedler (Kladno - Kročehlavy).


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Kontaktujte nás Navigovat. Provádíme zateplování fasád panelových domů, výstavbu a rekonstrukce budov, klempířské , pokrývačské i tesařské práce a izolace plochých. Tomáš Fiedler se primárně věnuje činnosti Tesařství, pokrývačství a klempířství , Pokrývačské práce v Jihlava Vysočina. Tento profil obsahuje ověřené informace.


Klempířství , klempíři. Nabízíme okapy, žlaby, svody, háky, kotlíky. Druh, živnost řemeslná. Dále u nás zakoupíte plechy - tabule, svitky, lemování. Opravy silničních vozidel.


Přijďte si klempířskou dílnu vyzkoušet na vlastní kůži na nejbližší pobočce PRVNÍ. CELÁ ČR, Hlavní město. DZL SDRUŽENÍ KLEMPÍŘŮ A POKRÝVAČŮ. Nabídka klempířských , pokrývačských, tesařských služeb.


Provedeme izolace plochých střech, postavíme komíny. Zámečnické a klempířské kovové stavební prvky, schodiště ( fire4). Autoservis: - autoservis - pneuservis - diagnostika - geometrie - karosářské, lakýrnické a klempířské práce - autoklimatizace - mytí interiéru a exteriéru - odtahová . Samostatnou kapitolou jsou pak poctivá, tradiční řemesla: kam se poděli všichni ti truhláři, klempíři , instalatéři nebo soustružníci a frézaři ? FIEDLER ZDENĚK- KLEMPÍŘSKÉ PRVKY - Palackého 30 Kročehlavy, Kladno.


GLOSA: Zrušte dočasně slevy na jízdném . Píša, Vicany, Šulc, J. Anton Boch, klempířství. Rudolf Fiedler , povozník, rolník. IZOLTING MORAVIA – střechy ploché, šikmé, zemní práce, klempířské práce.


Přístavby dílny Fiedler , Vigantice, plochá, Fatrafol, Daneš Fiedler , 10 Foto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky