čtvrtek 23. května 2019

Flugel definition

Cihly půdovky cca 600ks. Pri rychlem jednani mozna sleva. Inzerát na TOP- bazar. Prodám staré půdovky - keramickou dlažbu. Rozměry 1x 1x 4cm.

Dále pak půdovky obdelníkové (tenší cihly) cena dohodou - pudovky jsou. Níže vyfocený popelník mě zaujal v bazaru v Šumperku, viz fotografie. Dokážou místní znalci určit na pamět jaké jednotky sloužil? Bazar Ostatní - stránka 10. Půdovky jsou ve velmi dobrém stavu . POŠLETE PROSÍM SMS ZAVOLÁM-V PRÁCI NEMOHU ZVEDAT TEL.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt půdovky. Stavební bazar , výkup i prodej kvalitního starého materiálu.

Mam s nim natrene podlahy, schodiste i zelezne zabradli, a max. Podle popisu se hodi i na hlinene omitky, tak proc ne na pudovky ? Procházejte největší české bazary najednou. Regionální bazar – Ostatní. Stav viz foto, jsou cca z r. Dlažba je vypískovaná a kompletně očištěná.


Připravená k okamžitému použití. Na jedné straně od vápna, lze velmi snadno odstranit. Něco přes metrů čtverečních. Celkem asi kolem - 50m2.


Sleva při koupi všech najednou. Staré půdovky z rozebírané půdy. Vyhľadávanie „stare pudovky “. Všetky kategórie, Oblečenie a obuv, Autá, Reality, Detské potreby, Motorky, Nábytok a bývanie, Zvieratá, Stroje a . Projděte si inzeráty stare pudovky na inzertním serveru AVÍZO.


Nebo si k nám vložte inzerát zdarma.

Cena 1-Kč za 1ks, půlky . Na odbyt jdou i staré půdovky. Ty zavedla jako protipožární ochranu domů a jejich obyvatel císařovna Marie Terezie. Nabízím k prodeji bodák k čs.


Obrázky k inzerátu Půdní dlažba- půdovky. Původně byly na půdě školy. Předmětem prodeje je 15mpečlivě přebraných a očištěných půdovek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky