úterý 21. května 2019

Enzymaticky cistic na koberce

Vysoce účinný enzymatický čisticí prostředek vhodný na čištění koberců a čalounění. Funguje i jako výchozí čistič na staré skvrny od. Při čištění koberce aplikujte na 2x větší oblast kvůli možnému rozšíření zápachu.


Vyčkejte minut než enzymy rozloží organické proteiny. Simple Solution, která efektivně eliminuje pachové . Díky triple – OXY formuli rychle. Nový bakteriálně- enzymatický přípravek pro odstranění zápachu a čištění koberců a čalounění po organických zbytcích. Přípravek BACTI KC je směs . Vanishčisticí sprej na koberce Pet Expert, 5ml.


EKO enzymatický citrusový čistič na koberce s hnedým cukrom. Psi ‎: ‎áno Jak odstranit z koberce moč od domácího mazlíčka? Zhruba po deseti minutách ručníky odstraňte. Nyní přichází na řadu enzymatický čisticí prostředek, kterým postříkáte skvrnu.


Koncentrát - čistič na čalounění a koberce značkového německého výrobce. Podrobné informace Q power čistič na koberce , 500ml. Vynikající enzymatický likvidátor kočičího zápachu a skvrn od koček. Odsmradíte koberce , čalounění, látky, ložní prádlo a jiné věci, které mohou kočky poskvrnit.


Carpet Cleaner OXY Orange – enzymatický čistič na koberce se odlišuje tím, že Obsahuje triple-Oxy formuli, která rychle odstraňuje těžké skvrny a zápach od . Existují však způsoby, jak se takového zápachu z koberce zbavit. Na vlhký povrch aplikujeme enzymatický čistič skvrn od moči Menforsan . Má osvěžující pomerančovou vůni. Produkty jsou založeny na přírodní enzymatické bázi, takže jsou šetrné a zároveň i velmi účinné. Enzymatický odstraňovač a čistič moči 1l . Tip: Chcete sa na niečo spýtať k produktu . DenkmitČistiaci prostriedok na koberce a čalúnenia, 6ml. Sifo Čistič sifónov, 5g.


IKEA - VEDDUM, Čistič koberce , Odstraňuje skvrny například od vína, čokolády a kečupu na kobercích, které nelze prát v pračce. Obtížně odstranitelné skvrny . Ničí zatuchlý pach plísně. Na rozdíl od běžných chemických prostředků se snadno .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky