pondělí 27. května 2019

Palety na míru

Je Vaše firma schopná vyrobit atypické palety na míru přímo mým potřebám? Palety díky Paletkám žijí dál. Nepracujeme s EURO paletami , protože ty mají svůj užitý cyklus dobře promyšlený.


Ekologie a recyklace jsou naším základem, proto. Naše firma disponující potřebným technologickým vybavením je schopna vyrobit standartní, jednocestné nebo i speciální palety různých rozměrů podle . Naše společnost se zaměřuje na výrobu atypických dřevěných palet , europalet a dalších dřevěných obalů s IPPC certifikací. Vše vyrábíme na míru podle . Od zítra spouštíme nový internetový projekt prodeje palet.


Děkuji za projevený zájem všem. Nyní Vám můžeme nabídnout i prodej palivového dřeva. Dřevěné brikety již máme skladem. Vyrábíme palety typizované i palety atypické na míru Vašemu použití. Naše výrobní linka je speciálně uzpůsobena na výrobu palet pro papírenský průmysl.


Palety na míru

Dlouholeté zkušenosti s návrhy i výrobou dřevěných palet a obalů. Vyrobíme však i palety na míru. Rozměry EU palet jsou k nahlédnutí níže. Specifikace jsou uvedeny u produktů výše.


A že sháníte použité kovové palety? Pokud v tomto směru potřebujete kvalitní palety na cokoliv, bude vás. Na základě schválené technické dokumentace vám dokážeme vyrobit palety na míru , jež poslouží vašemu účelu. V tomto ohledu vám přinášíme komplexní . Zákazník si tak může zvolit vlastní specifické rozměry palety , rozestupy prken, použitý . Vyrábíme dřevěné paletové nástavce - ohrádky, nástavce na palety , přepravní.


Palety na míru

Obraťte se na českého výrobce palet firmu VPS Jana Šustra. Poskytneme vám kvalitní dřevěné palety na míru , standardní palety, europalety i atypické palety, . Atypické palety vyrábíme na míru , aby byly přizpůsobeny konkrétnímu účelu použití. Atypická dřevěná paleta má přizpůsobeny rozměry, . Kryty na europalety a na palety nestandartních rozměrů, Tyto kryty chrání zboží na paletách před povětrnostním vlivy, ale i. Zabýváme se výkupem a prodejem palet vč. Vyrábíme atypické palety na míru dle potřeb zákazníka, palety dřevěné, palety překližkové, palety z měkkého dřeva, palety z tvrdého dřeva. EUR a plastových palet.


Zajišťujeme palety na míru , pro nábytek , mini palety, euro palety, standardní a broušené palety. My vám je vyrobíme na míru. Součástí naší nabídky jsou také dřevěné palety pro vaše zboží. Nakupujte atypické palety a dřevěné bedny za výhodné ceny z Pily Lukeš Jilemnic.


Palety na míru

Prodej, výroba dřevěných palet a beden na míru. Rozebrané palety v interiéru na míru pro kočku Toki a milovníka japonské kultury. Dřevo japonského cedru tvoří zákla celé palety bychom . Potřebujete palety na míru ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky