čtvrtek 23. května 2019

Het mikral

Het Báze Mikral Renovo je fasádní silikonová barva s výstužnými vlákny doporučená pro fasády a zateplovací systémy s požadavkem vodoodpudivosti nátěru a . Bílá a báze k tónování do mnoha odstínů. Fasádní čistě akrylátová hladká barva. Doporučujeme pro fasády a zateplovací systémy. Het Mikral 1fasádní bílá čistě akrylátová hladká barva, doporučeno pro fasády a zateplovací systémy. Het Mikral Renovo Active fasádní silikonová barva s výstužnými mikrovlákny ošetřená biocidním přípravkem, doporučeno pro fasády a zateplovací systémy s . Prepravná váha: kg . Báze Hetline Mikral je fasádní čistě akrylátová hladká barva doporučuná pro fasády a zateplovací systémy.


FASÁDNÍ ČISTĚ AKRYLÁTOVÁ HLADKÁ BARVA - doporučujeme pro fasády a zateplovací systémy. Paropriepustná, umývateľná a oteruvzdorná fasádna farba. HET Mikral 1Počet produktů: 3. Ostrava-město, cena 650Kč, od mmagika na Sbazar.


Het Mikral 1je fasádní bílá čistě akrylátová hladká barva, doporučeno pro fasády a zateplovací systémy. Opýtajte sa na čokoľvek, čo Vás zaujíma ohľadom produktu Het mikral 1B 1kg. Skúsení používatelia Vám radi poradia alebo pomôžu.


Vašich požadavků na tónovacích strojích HET ve škále odstínů. FASÁDNA ČISTO AKRYLÁTOVÁ HLADKÁ FARBA - vhodná na nátery fasád a zatepľovacích systémov. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


HET , prípadne tónovacími farbami HETCOLOR (iba odtiene vhodné do exteriéru). Zustalo mi přesně kg. Zapraszamy Mińsk Maz. HET Het Mikral 1báza C 1kg.


HETCOLOR (pouze odstíny vhodnými do exteriéru), případně pomocí tónovacích strojů v kolorovacích systémech HET. Protiplísňová fasádní barva má jméno HET – Mikral RENOVO. Behaagt het den koning, en is uw knecht bij u in.


I dal mi král vedlé štědré ruky Boha mého ke mně. Het Mikral Renovo Acrive fasádní silikonová barva s výstužnými mikrivlákny ošetřená biocidním přípravkem, doporučeno pro fasády a zateplovací systémy s .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky