pondělí 27. května 2019

Lemovací páska na lino

Lemovací páska na lino

Nože, sváry za studena, lepidla a fixační pásky. Tato textilní lemovací páska je vyrobena z textilní příze a lepidla. Je možné tímto způsobem také řešit ohraničení pracovní desky, parapetu aj. Na rubové straně je profil opatřen dvěma pruhy oboustranně lepící pásky kryté . Pásky pro opravy a izolace (16).


Kobercová páska a oboustranná páska (14). Oboustranné lepicí pásky (11). Název a číselné označení barvy se naprosto shoduje s . Lepicí pásky Hasoft - lepí oboustranně různé druhy materiálu např. Bezproblémová aplikace, snadno odtrhnete rukou.


Kromě původního účelu k lemování koberců se . Slouží k oblepení krajů po uříznutí koberce, zabraňuje třepení. Hliníkové lemování na lino. Nebojte se nás zeptat. Lemování lina Al T160.


Lemovací páska na lino

Dotázat se na produkt. Tím ale výběr nekončí, sortiment postupně rozšiřujeme. Nabízíme široký sortiment pásek a těsnění na různá použití, které využijete jak v. Pro lemování nebo podlepování koberců, omotávky rukojetí nářadí, náčiní apod.


Rukávky jsou nahraženy úzounkými pásky tak, že je pak rámě celé obnaženo,. Tato lemovka je asi nejznámější textilní páska. Vzorek ten vyvede se na bílém mulu, líno neb velmi jemném perkálu.


Lemovací páska na lino

Pásek vzadu přes kříž se položí jako šle. Univerzální použití: - lemování koberců. Textilní samolepící páska , šířka mm, délka m. Lepící páska podlahová lemovací - bílá m. Linoleum na náhozovou desku x m, tloušťka mm.


V naší prodejně taktéž provozujeme výměnu sifonových a šlehačkových bombiček. Lepidlo se nanáší na speciální spojovací pásku určenou pro umělé trávníky o šířce. Teplé podlahy pod linoleum na dřevěné podlaze - tajemství instalace.


Lemovací páska na lino

PVC, koberce, linoleum , korek,. Horní okraj je olemován PES bílým popruhem, hotová šíře lemování 5cm. PES polyesterovým popruhem - PES páska je v ba.


Pro přichycení ke schodu slouží lepící páska , která je již z výroby připevněna na spodní stranu. Je vhodný i na čištění tvrdých podlah, jako je kámen, dlažba nebo linoleum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky