pondělí 20. května 2019

Klešťový multimetr

Klešťový multimetr

Pak hovoříme o klešťových multimetrech. Ergonomické pouzdro dovoluje obsluhu zařízení jednou rukou, navíc odolnost vylepšuje zcela gumový povrch. Díky tomuto multimetru budete mít při práci s elektřinou tu pravou jistotu.


Klešťový multimetr

Tlačítko pro záznam právě . Kompaktní měřicí kleště s měřicí funkcí multimetru pro měření stejnosměrného nebo . Pomocí klešťového multimetru lze měřit jak prou tak i napětí. Princip spočívá v nepřímém měření . Chauvin Arnoux F- klešťový multimetr TRMS, měří i unikající proudy - Prodej měřicí techniky a školení v oboru elektro. Specialisté na elektro literaturu, měřící . Tím odpadá neustálé přerušování . Rozsah rozevření pro proudové kleště ‎: ‎mm Min. Tento klešťový multimetr jsme se rozhodli vyzkoušet hlavně k vůli možnosti měřit také stejnosměrné proudy, což sice není nic neobvyklého u . FLIR CMje odolný klešťový TRMS multimetr.


Klešťový True RMS multimetr UNI-T UT210E kombinuje výhody klešťového. Multimetr Voltcraft VC-3OEU je mimořádně kompaktní základní klešťový měřič , . Jeho inovační klešťový mechanizmus umožňuje jednoduchou práci. Jako nejvýkonnější model ze série klešťových multimetru nabízí pro Vaše každodenní.


Klešťový multimetr

Profesionální a spolehlivý digitální TRMS klešťový multimetr. Měří také DC prou frekvenci, kapacitu a teplotu. UNI-T klešťový multimetr UT2zvládne změřit střídavé i stejnosměrné napětí, střídavý proud a . Jednoduchý a spolehlivý přístroj vhodný do dílny i domácnosti. Pěkný miniaturní stejnosměrný klešťák, zamrzí jen absence testu diod a chabé podsvícení.


Popis: Prodám starší ale plně funkční multimetr s obalem. Mini klešťový multimetr Voltcraft VC-52 AC, roky záruka. Vlastnosti a funkce: . Měřáky, zkoušečky, multimetry.


Klešťový multimetr

Digitální klešťový multimetr UT 2-měří také DC proud a frekvenci Proudové kleště. Malý kompaktní klešťový multimetr vhodný pro běžné použití jak v domácnosti, tak i pro profesionální práci. Klešťové multimetry Finest 1měří střídavé i stejnosměrné veličiny,vyznačuje se velmi odolnou konstrukcí. Vysoce kvalitní, z jakéhokoliv úhlu . DC napětí 200mV až 600V, rozsah AC napětí 2V až 600V rozsah AC proud 2A až 600A . Klešťový multimetr UT2měřící AC,DC proukapacitu,teplotu,frekvenci,odpor,napětí. Bezkontaktní měření proudu, odolný vůči nepříznivým podmínkám.


V praxi ale využívám minimálně funkci multimetrů u klešťáku. Na to mám jiný multimetr. Pro měření malých proudů používám také jen proudovou .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky