čtvrtek 15. listopadu 2018

Štendr bazar

Nábytkové zápustné úchytky jsou určeny především pro výrobu posuvných dveří. Různé rozměry, povrchové úpravy - nerez, chrom, nikl. Vaši kuchyňskou linku.


Vybírat můžete ze široké škály materiálů i barev. Postavte si kuchyni dle svých představ s. Detaily na nábytku jsou důležité. Madlo kovové s keramickými květy 12x4cm. Litinová úchytka na nábytek kapsa 10x4cm.


Také jsou k dostání úchytky z . Na přání zákazníka je možná i spolupráce s architekty či designéry interiéru a nábytku. Výměna kování dokáže udělat zázraky. Nina chrom vyniká svým zaoblením. Nahraďte staré úchytky například porcelánovými knopkami v retro nebo vintage stylu a získáte originální kus nábytku.


MISKOVÁ ÚCHYTKA 92x30mm kovová. Celokovová misková úchytka. Kovové madlo s keramickým středem v petrolejové barvě. Vhodná na moderní i vintage nábytek. Vaše cena : 4Kč . Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku , jako jsou nábytkové kování a hrany,.


Oživte svůj nábytek stylovými úchytky ! Kožené úchytky , porcelánové, kovové i keramické třeba na kuchyňskou linku máme skladem na Bella Rose. Tulip a Hettich, dohromady nejširší nabídka všech možných typů úchytek a věšáků. V naší nabídce naleznete úchytky různých tvarů, rozměrů a . Vyberte si co potřebujete z 5aktuálních inzerátů úchytky. Nebo zadejte inzerát. Tyto úchytky i věšáky se hodí například na selský nábytek a nábytek anglického stylu.


Kovová úchytka SIRODélka: 1mm, Rozteč: mm, Povrch: . Přihlásit se k odběru newsletteru. Adapter pro úchytku KÓD: Kč s DPH. Knopek Nikl mat KÓD: Kč s DPH.


Kovové úchytky dotvářejí celkový vzhled kancelářského nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky