středa 14. listopadu 2018

Profesionální mopy na podlahu

Profesionální nářadí na vytírání podlahy , pevné odolné profi držáky mopu Flipper , kapsové. Mopy třásňové, mopy mikro, mopy kapsové, jazykové, rotační, . Poloprofesionální set mopu a vědra pro všechny typy podlah značky Leifheit. Snadné ždímání návleku. Kvalitní mop na vytírání je nejlepší pomocník nejen pro profesionální. Bona profesionální mopy pro komerční podlahy.


Mopy pro úklid podlah suchou metodou nebo mokrou metodou. Mopy Leifheit zvládnou jakoukoliv podlahu a poradí si se všemi zákeřnými zákoutími vaší domácnosti. Třásňový mop pro profesionálně vytřenou podlahu ! Oblíbili jste si práci s třásňovým mopem? Pak vás tento model Professional od kvalitního výrobce Leifheit . Nejprodávanější Mopy doručíme do hodin až k vám domů.


Mop rozprašovací mop Rovus zanechává na podlahách profesionálně vypadající lesk, proč by . Praktický mop vhodný pro úklid silně. Mop Profi zaručuje mytí podlah bez kontaktu rukou se špinavou vodou a bez ohýbání zad. Jedná se o polo- profesionální podlahový mop se zvlášť odolnou . Světlé vyhlídky pro vaše podlahy – náš systém pro mopy.


DRŽÁK FLIP 40cm pro jazykový mop se otvory. STĚRKA NA PODLAHU 45cm kov. Mycí prostředky pro profesionální úklid velkoplošných prostor i kanceláří, dávkovače, aplikační láhve. Podlahy strojní čištění GENERÁLNÍ - litrů. Podlahový mop PROFI Micro Duo s hliníkovou tyčí je polo- profesionální podlahový mop se zvláště odolnou konstrukcí, mytí podlah bez kontaktu rukou a špinavé . Pomohou vám s tím mopy různých typů a značek.


Rotační mop na podlahu s funkcí ždímání a máchání, s odstředivým košíkem. Je určený k mytí podlah a velkých povrchů pro profesionální užití, ale též kachliček, kuchyňského nábytku, dřezů, umyvadel a kuchyňských přístrojů. Mop na podlahu špínu neodstraňuje, ale jen ji roztírá. Vedoucí úklidové služby by měli dále dbát na profesionální vybavení. K tomu patří účinný čisticí prostředek a úklidový mop , který čistí podlahy i bez zvýšeného.


Kvalitní mikrovláknový mop je vhodný na stírání plovoucích podlah , parket, marmolea a lina. Díky statické elektřině lze s mopem uklízet i na sucho. Práci vám ulehčí i mopy a úklidové vozíky se.


Ruční úklidová technika na podlahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky