středa 28. listopadu 2018

Chránič dveří auta

Chrániče dveří chrání dveře před otlučením. Velmi praktický doplněk při častém parkování na parkovišti. Gumové chrániče dveří chrání před nechtěnými oděrkami na zaplněných parkovištích. Možnost pořídit chrániče na nebo dveře.


V tomto oddělení najdete ochrany nárazníků a chrániče dveří , které vám sníží riziko poškrábání vašeho auta. Vybírat můžete z různých tvarů a délek, většinou v. Pryžový chránič dveří se samolepící fólií 3M. Ochrání hrany dveří automobilu před poškozením laku při otevírání dveří (např. vedle zdi atp.).


Určeno k nalepení na . Máte radi svoje auto a nechcete aby sa Vám oškreli alebo obúchali dvere? Ponúkame Vám riešenie- lišty a chrániče dverí za výhodné ceny. CARS CHRÁNIČ DVERÍ ČERVENÝ 2KS Č. Chcete mít při vystupování z automobilu jistotu, že neodřete svoje nebo cizí auto? Pořiďte si chrániče a lišty dveří , díky kterým zůstane vše tak, jak má. Pečliví majitelé jiných aut jsou proto odkázání na gumové ochranné profily, které si na hrany dveří lepí dodatečně.


Jako to udělal i kolega Honza . Sada ochranných líšt predného a zadného nárazníka patrí medzi praktické doplnky auta. Rozměry chrániče délka m, šířka mm, tloušťka mm. Chromová samolepící lišta m. Tuning shop a autodoplňky pro tuning auta , sortiment který jinde nenajdete. Nejlevnejší tuning shop . Je to vhodný ochranný prvok pre každého, kto chce mať dvere svojho auta pekné aj po.


CHRÁNIČE DVEŘÍ NALEPOVACÍ 4KS - nd-skoda-volkswagen. VŮNĚ DO AUTA CALIFORNIA SCENTS BALBOA BUBBLEGUM . Společně vybereme to nejlepší řešení. Odrazky na dveře auta - chránič dveří , Cena: Kč, Lokalita: Nový Jičín. Autodoplňky podle auta.


Dvere auta mi narážali do steny v garáži. Vždy keď som vystupoval musel som ich držať aby nenarazili do rohu dverí vchodu z garáže do domu. Ochranné lišty bočných dverí z gumy.


Jednoduchá montáž ochrannej lišty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky