úterý 13. listopadu 2018

Sklenářství svoboda hustopeče

Technologie SEAL-jet umožňuje výrobu těsnění a . Jsme firma zabývající se výrobou průmyslového těsnění. První provozovna firmy se až . Zabýváme se výrobou gumových těsnění , která slouží k utěsnění prostor u vozidel. Těsnění vyrábíme lisováním na zakázku.

Výrobky se vyrábějí pomocí . Pogumování válců, násypek a strojních součástí. Opravy a servis pryžových povrchů, těsnění a . Dále vyrábíme těsnění z . Proč technologie SEAL JET od SKF? Hlavní výhodou metody SEAL JET je rychlost a flexibilita výroby těsnění při zachování vysoké rozměrové přesnosti.


DRUPOL, kovovýroba a výroba těsnění , prodejce zahradní techniky a vozů.

Kovovýroba a výroba těsnění. Po – Pá – 1hod. Nejčastěji zpracováváme těsnění a těsnící prvky, které mají průmyslové využití.


Výřez těsnění na míru dle individuálního výkresu, výroba těsnění ve velkých sériích na hydraulických lisech, výřez tepelných a protihlukových izolací. Používáme moderní, vysokorychlostní a přesný CNC plotr. Díky projektorům nad řezací plochou . Počítačem řízený řezací stroj Atom FlashCut představuje tu . Na zakázku vyrábíme těsnění z plochých těsnících a izolačních materiálů, dle výkresů nebo norem, či . Nabízíme výrobu těsnění dle vámi dodané výkresové dokumentace, ale i dle dodaného vzoru. Svým zákazníkům nabízíme výrobu.


Firma Nika těsnění umí vyrobit libovolný typ plochého těsnění nebo výseku. K výrobě používáme několik druhů lehčených polyethylenů a typů . Profily a výroba tesnení. Tu nájdete celkový prehľad plochých kompaktných aj poréznych materiálov, profilov v metráži tak v kompaktnom, ako aj v poréznym . Velké série i kusová výroba.


Vašeho přání do tloušťky 100mm a výroba těsnění z těchto desek.

V tomto areálu se začalo s výrobou těsnění ihned po druhé světové válce pro. Zakázkové profily na míru. Hydraulické válce vyrábíme také přímo na míru – dle přání zákazníka i dle . V případě plochých těsnění je možná také zakázková výroba „na míru “. Zajistíme výrobu pryžových výrobků dle dodané dokumentace.


Nakupujte těsnění přímo od výrobce. Prodej těsnění Texim. Těsnící šňůry, desky, těsnění do . Na míru vyrobená EMC těsnění pro utěsnění bez mezer v částech skříně a mezi . Při výrobě těsnění vycházíme zákazníkům maximálně vstříc.


Ploché těsnění vyrábíme na zakázku podle výkresu, starého těsnění , oklepu nebo dodané části.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky