úterý 27. listopadu 2018

Funkcionalistický bungalov

Vizualizace rodinného domu půdorysného tvaru L. Jednopatrový bungalov s vazníkovou střechou. Funkcionalistický bungalov s futuristickou hliníkovou fasádou. Ustoupením obvodových stěn s francouzskými okny je vytvořena nejen příjemná propojující terasa . Compact ground floor bungalow with garage and flat roof by the architectural studio MASTER DESIGN. Get inspired by the extraordinary visuals!


Mníšek pod Brdy (Praha-západ) - Mníšek pod Brdy, . Apr Šedý a bílý kvádr do tvaru písmene L, atrium s terasou a bazénem, zahradní domek s jídelnou a venkovním krbem. Je zde vše, co si mladá . Dominantou je prosklená stěna v obývacím pokoji s výhledem do zahrady. Dřevostavba Černé na bílém. RD v Jindřichově Hradci. Bungalov na Vysočině.


Homeland Real Estate 788. Výsledek obrázku pro funkcionalistický nábytek. Vintage Silver Art Deco Teapot with Bakelite Handle.


Plochá střecha dodává stavbě funkcionalistický vzhle zatímco pultová střecha spojuje netradičně pojatý bungalov s okolní . Klidné a pohodové ubytování. Jedná se o malometrážní funkcionalistický bungalov. Užitná plocha RD 7m2.


Zastavěná plocha RD 10m2. Energetická náročnost budovy B. Největší funkcionalistický komplex v severských zemích je 30. Královéhradecký kraj, Czech Republic. Naší první zastávkou je nadstandardně řešený funkcionalistický bungalov moderního střihu. Již při letmém pohledu na něj jako by Vám dával najevo, za jakým . Oct Ide o osvedčený funkcionalistický štýl s plochou strechou.


Dom, ktorý si investor staval svojpomocne s dodávateľskou pomocou odborných . Plochá strecha dodáva stavbe funkcionalistický vzhľa zatiaľ čo pultová strecha spája netradične poňatý bungalov s okolitou zástavbou rodinných domov. Citlivá hmotová kompozícia, správny pomer otvorov k . Jan A tak na jednom kilometri štvorcovom dnes vidíme toskánsku vilku, kanadský zrub, funkcionalistický dom alebo bangladéšsky bungalov. Moderný, funkcionalistický typ mestského domu. Ze zchátralé vily je opět funkcionalistický skvost. Dokonce s bazénem - iDNES.


Reference - realizace dřevostaveb. Takže je nač se těšit :-) . Jan Rodinný dům Sydney je jednopodlažní bungalov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky