středa 28. listopadu 2018

C profil pozinkovaný

C profil pozinkovaný

Standardní balení: ks. Jiné: Jiné délky jsou možné na vyžádání . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Doporučená vzdálenost držáků profilu je max. Stavíte posuvné brány, plotové rámy nebo jiné konstrukce a chcete je ochránít?


Technické informace: Pro držák. S námi ušetříte čas, jekly pro vás máme již pozinkované. Které se vyrábějí z ocelového pozinkovaného plechu válcovaného za studena.


Při dělení materiálu skladem se zbytkem menším než m, nebo je-li materiál na objednání, je účtována celá tyč. Pro dopravu zvolte externí Toptrans nebo naše . Popis produktu C - Profil 70x70xmm, Zn - žiarovo pozinkovaný. Montážní profil pro vytvoření pomocných nosných konstrukcí nebo pro zavěšení kabelových tras pomocí závitových tyčí, rozměr 41xtloušťky mm, . Povrch: pozink Rozmer:80x80xmm Výrobca:iné Váha:kg. C profil pro výrobu samonosné. Vodící profil spodního vedení pro posuvné samonosné brány.


C profil pozinkovaný

Nabízíme montážní profily určené pro různé technologie, převážně pro strojírenství, tunely,. St 37-2), sendzimiricky pozinkované. U profil hliníkový stříbrný 10x8xmm, m rating . Tenkostěnné ocelové C pozinkované profily vyráběné válcováním za studena z pásů plechu o tloušťkách až mm. Použití: okapové vaznice ocelových hal. Povrch : pozink Rozmer:60x60xmm Výrobca:iné Váha: 6. Pozinkovaný ocelový plech mm.


Profil ocelový, I průřezu, S235JR žárově pozinkovaný. NA ,, C PROFIL STAGE MZ pozink. Celková šína je dlouhá m. Lze dodat délky -1m, 2m, 3m, 4m a 6m. Držák pro profil C pozink.


C profil pozinkovaný

Koncový doraz pro C - profil , pozinkovaný , kg. Uzavírací koncová zápustka pro C-profil, umělohmotná, kg. STAGE SZ, šína pozink C profil pro posuvnou samonosnou bránu 6m.


UW profil , šíře 50mm, určený pro montáž SDK příček, montuje se po obvodu příčky k podlaze a podhledu pomocí natloukacích hmoždinek, . Hilti Lehký nosníkový systém (MM) - MM- C -- Galvanicky pozinkovaná. Profil ve tvaru C se zoubkovaným okrajem pro optimalizovanou odolnost proti . ZTV - hladké(2-20mm),.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky