pondělí 12. listopadu 2018

Boulit ceník

Vysoká tvrdosť, odolnosť voči odieraniu a tuhosť. Dobrá tepelná odolnosť (až do. 1°C, ak nie je výrobok vystavený mechanickému namáhaniu).


Trubky, tvarovky a armatury z materiálu PP -H se vyznačují dobrou mechanickou, tepelnou a chemickou stálostí. Jsou odolné vůči většině kyselin, louhů a ředidel . Nejběžnější plasty a příklady použití pro potraviny. Random kopolymer PP je nejprůhlednější.


Příznivá je jeho relativně vysoká tepelná odolnost až do °C. Polypropylen je materiál recyklovatelný a ekologicky bez rizika. Pro stavbu potrubních tras . TECHNICKÉ PARAMETRY: Průměr: DN Délka: 1mm Materiál: polypropylen - tepelná odolnost – dlouhodobě 90°C, krátkodobě 95°C - chemická odolnost: . K těm patří odolnost vůči tepelným a chemickým vlivům, statickému zatížení, a v závislosti na umístění rovněž. Koeficient lineární tepelné roztažnosti. Tato diplomová práce se zabývá studiem teplotní odolnosti vybraných polymerů.


Výstřiky určené do motorového prostoru musí mít vysokou tepelnou odolnost ,. Je odolné proti žmolkování, oděru i vlhkosti, ale je náchylné na . Beztlaková teplotní odolnost přesahuje 1°C. Síťovaný polyetylen se nedá svařovat a lepit. Má také dobrou chemickou, teplotní a elektrickou odolnost. PP je jedním z nejvíce používaných plastů na naší planetě. Od elektrických součástí . Odolný proti chemikáliím.


PP a PPs jsou lehké univerzální termoplasty, které mají ideální vlastnosti pro celou . Je velmi dobře svařitelné, lepitelné i tepelně tvárné (teplota tvarování 1- 140° C). Mezi nevýhody patří malá houževnatost a podmíněná odolnost proti . Dodáva sa špeciálne aj v elektricky vodivom PP -EL prevedení. Použití: sportovní oděvy, technické textilie pro stavebnictví, agrotextilie, . Vyrábějí se z něho materiály odolné kyselinám a žáru) atd.


Má dobré elektroizolační vlastnosti s dobrou odolností vůči chemikáliím. Vzhledem ke své vysoké odolnosti vůči přetlaku je PP -H vhodný pro využití v průmyslu. Vysokou teplotní životností a tepelnou odolností před deformací. PP se vyznačuje vynikající chemickou odolností a vysokou teplotní.


Hlavní použití – potravinové obaly, uzávěry lahví, krabičky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky