pátek 30. listopadu 2018

Hranoly matematika

Má podstavy a plášť. Lze vypočítat jeho objem a povrch. Rozdělení hranolů: I. Spočítáme si povrch tříbokého hranolu. Projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Převeď na jednotky v závorce:. Michaela Jedličková, RNDr. Odeberme ze čtyřstěnu VABC oba trojboké hranoly vytvořené jeho Eudoxovým rozkladem.


Objem zbývajících čtyřstěnů je dohromady menší než polovina . Dnes objednáte, zítra vyzvednete … a můžete začít číst. Matematika - Hranoly a válce (pracovní sešit). Autor: Jitka Janečková. HRANOLY - pracovní list. Zobrazit Stáhnout, 1kB, verze 1 . Jana Nechvátalová Obsah.


Hranoly matematika

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. ZŠ,pro třídy s rozšířenou výukou matematiky a pro . Nakupujte knihy online vo vašom obľúbenom kníhkupectve . Bleskové dodání, osobní odběr ZDARMA a dárky za nákup. Učebnice z monotematické řady učebnic matematiky v plném rozsahu pokrývá základní učivo (je plně v souladu s RVP), . Hranoly Kolmý hranol je těleso se dvěma stejnými podstavami, které leží v rovnoběžných rovinách.


Vzdálenost podstav nazýváme výška hranolu. Nová škola, distribuce učebnic, prodej učebnic. Sada je určena pro práci žáků - žáci dostanou hranol a zadání úkolu. Sami musí rozhodnout, které rozměry hranolu změřit.


Hranoly matematika

Priestor, útvary a miery. Koupit spolu za 35– Kč. Anotace (výstižný popis a metodická instrukce).


VM definuje hranol, podstavu, plášť, . Obsah pracovního sešitu: Mnohoúhelníky, hranol, povrch a objem hranolu, Pythagorova věta, délka kružnice, obsah kruhu, válec, shrnutí. Name Last modified Size Description. Rýchle odoslanie, skvelé ceny.


Hranoly matematika

Expedujeme do pracovných dní. Povrch a objem hranolu 4. Délka kružnice, obsah kruhu 6.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky