pátek 13. března 2020

Velux venkovní rolety

Více informací o našich venkovních roletách najdete zde. Skvělá volba pokud chcete ochranu před horkem, hlukem, světlem, či mechanickou ochranu okna. Videonávod na montáž dole ( viz. Podrobnější informace o výrobku).


K roletě je nutné přikoupit ovládací . Dokážou zachytit až slunečních paprsků a výborně tak chrání interiér . Roleta se montuje zvenku na střešní okno velux.

Roletu je možné ovládat manuálně tak, že po otevření okna až do krajní polohy se stáhne, po dalším otevření . Eshop se stínící technikou. Přehled rolet a žaluzií. Umožní zcela zatemnit místnost, chrání střešní okno při. Venkovní ochrana před teplem. Jak si vybrat roletu Velux ? VNITŘNÍ DOPLŇKY, VENKOVNÍ DOPLŇKY.


Snižuje intenzitu slunečního tepla a částečně také hluku doléhajícího zvenčí. V zimě zase poskytuje výbornou tepelnou izolaci.

Pro ovládání venkovní rolety stačí otevřít okno a přetočit ho o 1stupňů tak, aby se křídlo automaticky scvaklo s roletou. Při zavírání okna se roleta automaticky . Vnější rolety slouží k zatemnění střešních oken a snížení hladiny hluku z okolí. Zároveň také snižuje hluk deště a krupobití, což využijí nejenom rodiče menších dětí. Chrání váš interiér před příliš vysokou teplotou v létě, pomáhají udržet teplo v zimě a také umožňují.


Komfort pro všechna roční období. Pomáhají zlepšit tepelně-izolační vlastnosti střešních oken, výborně chrání interiér . Ochrání tak vaše podkroví v letních měsících před přehříváním. Ve spolupráci s A-WebSys jsem připravil grafický návrh pro microsite na podporu předokenní rolety Velux. Samotný microsite získal v soutěži WebTop1šesté.


Předokenní roleta je vynikající produkt, který zvyšuje tepelnou a zvukovou izolaci, ochranu proti . Dokáží zachytit až slunečních paprsků a výborně tak chrání interiér před . Vzájemnou kombinací zcela zatemňující rolety pro. Pod pojmem venkovní roleta Velux se skrývá dokonalé zatemnění, zateplení i odhlučnění oken! VELUX , TOSO a FAKRO.


Zjistěte více v našem článku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky