pondělí 30. března 2020

Těžítko s fotkou

Akrylová sněžítka ve tvaru květiny s vlastní fotografií - nejlépe čtvercového formátu, případně s nápisem, jménem, věnováním apod. Grafiku tisku pro kouzelná . ROZMĚR (vxšxh): 60x40xmm SKLENĚNÝ KVÁDR Z VYSOCE KVALITNÍHO LEŠTĚNÉHO OPTICKÉHO SKLA UVEDENÁ CENA ZAHRNUJE: - SKLO . ROZMĚR (vxšxh): 80x50xmm SKLENĚNÝ KVÁDR Z VYSOCE KVALITNÍHO LEŠTĚNÉHO OPTICKÉHO SKLA UVEDENÁ CENA ZAHRNUJE: - SKLO . Vlož vlastní fotku do tohoto magického těžítka. Dárek pro zamilované. Můžeš měnit i své vlastní fotky. Akrylovy snehulak s Vasi fotografii, napisem, jmenem apod.


Sněžítko stříbrné - 2x potisk, jedinečný dárek pro ženicha s fotkou nevěsty. Fotodárky: Fotosněžítko stříbrné. Cena včetně potisku 1Kč.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Skleněné těžítko s fotkou , KA999. Těžítko - Jiné ruční práce - Ruční práce, kreslení, šití, vyšívání, palikčkování, patchwork. A těžítko máme hotové.


Nabízíme vám možnost uchovat je krásné po celý život – díky fotografii zatavené do průzračného křišťálového skla. Výroba těžítka s fotkou. Originál z českého skla.


Prodám krásné nepoškozené těžítko. Srdcové těžítko Květinový rámeček. Na poslední fotce přiložena čajová svíčka pro představu velikosti.


Možnost osobního předání v Chotěboři, Havlíčkově . Modrá vánoční pohlednice s Vaší fotkou - motiv těžítko. Sada pohlednic 10xcm. Dodací lhůta týden. Zboží nelze objednat pokud . Je možno využít pro potisk jen tak, nebo obrázek využít pro ozdobení vlastních návrhů. Motiv je možno přebarvit.


Pouze za 1Kč originální, sněžící těžítko s vlastní fotkou. Super dárek pro Vaše blízké! Akční nabídka od Fajn Slevy. Když byli ještě svobodní, dostala prababička od svého budoucího manžela těžítko se svou fotkou. Digitální nebo naskenovaná černobílá nebo barevná fotka , logo či obr.


Těžítko od Vás jsou opravdu SUPER, jsem velmi spokojená. Plastová sněhová koule s možností vložit 2x foto. Vystřihnutý motiv z fotky se vkládá středem - viz foto. Foto rámeček, který je současně těžítkem i sněžítkem.


Těžítko s pěkným dětským dekorem na fotografii vašeho miminka. Vezměte fotku na které.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky