úterý 24. března 2020

Tekuté lepidlo na papír

Tekuté lepidlo na papír

Opravný lak s míchací kuličkou, přesné roztírání, se štětečkem, výborná krycí schopnost, tekuté lepidlo (vodou smývatelné). Další univerzální tekuté lepidlo je transparentní lepidlo na mix media vhodné na papír , plátno, dřevo, MDF atp. Toto lepidlo funguje i jako lak na decoupage a . Univerzální tekuté lepidlo.


Tekuté lepidlo na papír

Gumový aplikátor pro snadné a rychlé nanášení. Vyberte si u nás tekutá lepidla. Spolehlivý dodavatel. Herkules lepí papír , dřevo , korek, kůži,.


Lepidlo je hustší než běžná lepidla na papír. Víceúčelové disperzní lepidlo na papír , karton, dřevo, keramické hmoty, fotografie ,. Mezi lepidla a lepicí pásky řadíme tuhá a tekutá lepidla , lepící pistole a mnoho dalšího. K čemu jaké lepidlo slouží a jak vybrat to vhodné? Disperzní lepidlo na papír , korek, dřevo, atd. Vodou ředitelné, netoxické.


Vhodné do kanceláře a škol. Speciální tekuté lepidlo pro děti v ekonomickém balení. Lepí papír , lepenku, textil a. Ideální pro lepení papíru a kartonu ve školních zařízeních. Vaše cena: 4 Kč. Mnohostranné použití při lepení a kutění na bázi papíru.


Pro použití ve škole a. Dostupnost: Skladem i . Víceúčelové bílé disperzní tekuté lepidlo vhodné k lepení papíru , dřeva, kartonu, fotografií, textilu nebo ubrousků. Tekutá lepidla , která doma rozhodně musíte mít. Tekuté lepidlo v praktickém obaluNa lepení textilu, papíru , kartónu, dřeva, korku, apod. S ventilkem, který zab. Tekuté transparentní lepidlo na papír , karton, obálky, lehký textil, 50ml.


Tekuté lepidlo na papír

Velkoobchodní balení: ks. DĚTSKÉ TEKUTÉ ČIRÉ LEPIDLO na papír , dřevo, lepenku - 100ml Omyvatelné, zdravotně nezávadné lepidlo na lepení dřeva, papíru , lepenky. Trvalé přilepení za cca 40s.


Vybaven ventilem, který zabraňuje vytékání. PVA disperzní lepidlo na papír , lepenku, dřevo a lehké tkaniny, vhodné pro výrobu populárních slizů,. Snadná a čistá aplikace, vhodné na papír.


Tekuté lepidlo na papír

Příliš tekutá lepidla Vám také způsobí, že se Vám papír , na který jste lepidlo nanesli, zkrabatí. Proto jsou vhodnější rollery, které obsahují lepidlo v gelové formě. Papír lepte na sklo malou vrstvou tekutého lepidla a povrch láhve předem .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky