čtvrtek 26. března 2020

Těsnící papír na výfuky

Jesenici U Prahy a prodejce ve Starém Plzenci Více informací zde. Droní pohled na MotoVšem. Našel jsem univerzální těsnící papír a potřeboval bych ho sehnat někde.


Univerzální těsnící papír pro použití do provozní teploty motoru 250°C s maximální teplotní odolností 400°C v různých tloušťkách. Tento produkt lze koupit i po . ATHENA - Itálie výrobce ACI.

Kód skladu: PAPÍR mm. Prodej náhradních automobilových dílů. Odolný vůči oleji, vodě, odmrazovačům a všem druhům převodových olejů.


Nahrazuje plsť, korek, papír ,. Těsnicí papíry XL A sada ks. Popis těsnicích papírů od výrobce ke stažení zde . Idelání řešení pro utěsnění válce, výfuku nebo sání. K dodání v mosazném nebo hliníkovém provedení.

Konstrukční těsnění, těsnící tmely 40. Těsnění mechanických částí 34. Zajištění spojů a ložisek 24. Odstraňovač těsnění 4. Pobočky (ks) Zobraziť. Spojovací těsnění výfuku 32x37x20mm.


Těsnící gumy rozvodových trubek. Vysoce kvalitní materiály a Reinz a Elring těsnění papír mluví samy za sebe. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, . Dostupnosť: Na objednanie až dní. Predaj náhradných automobilových dielov.


Papír pro výrobu těsnění GuaMotor 500x500x3. Katalogové číslo, M620- . Podle našich zákazníků je zpracování této těsnicí pasty prvotřídní. Po nanesení na výfukové potrubí těsnicí pasta horkem z výfuku rychle vytvrdí a výfuk je opět . E-shop › PRODUKTY › TĚSNÍCÍ MATERIÁLY A PRVKY PRO VÝROBU TĚSNĚNÍ › VLÁKNITOPRYŽOVÉ TĚSNÍCÍ DESKY › KLINGER . Papír na výrobu těsnění GUAMotor 500x500x5mm (arch - síla 5mm).


Montážní pasta (tmel) na výfuky 170g od výrobce FA pasta se používá k utěsnění spojů ve výfukovém systému.

Použití pasty na výfuky : Pomocí špachtle nebo .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky