středa 25. března 2020

Textilní galanterie bechyňová mladá boleslav

O kroužek gumové těsnící sada 225ks,3x- 22x2mm. Sada 2ks o- kroužků vyrobených z odolné gumy, odolávající oleji, palivu, chemikáliím a vysokým . Nový těsnicí kroužek není rozebíratelný a je nutno jej vyměnit jako celek. U starších čerpadel, kde bylo k utěsnění používáno těsnícího gumového měchu, . Zboží, které jinde nenajdete, brutální ceny. Czech-English dictionary.


Slouží na k těsnění pohyblivých nebo nepohyblivých částí strojů. Materiály pro výstavbu a opravy inženýrských sítí, kanalizace, vodovody, plyn. Plastový box s přehledně organizovanými 4ks černých těsnících kroužků z NBR pryže. O kroužek , těsnění , vodoinstalační materiál, Produkty, Sagittarius.


Nehodí se do pohyblivých součástí, vysoce namáhaných spojů. Jaké O kroužky nabízíme. Dostupnost: Nic není vybráno. Eshop s ložisky SKF, ZKL, KINEX, ZVL a KLF.


Velké skladové zásoby a rychlé dodání. Nabízíme možnost dodávky do druhého dne, tisíce komponentů s . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Auto-moto ( gumové díly).


O- kroužky , Gufera a Manžety Rubena a Dichtomatik. Gumová těsnění střešní okno pro OPEL. Těsnící kroužek unašeče, gumový.


Sada 4ks o- kroužků zhotovených z kalitní nitrilové gumy (NBR). Vhodné příslušenství. Veškeré informace o produktu. Obsah sady o- kroužek 3. Gumové těsnění a zakázková kovovýroba.


Další sférou je výroba hliníkových a měděných těsnicích kroužků a vymezovacích podložek. Tato sada obsahuje 2kusů gumových těsnících kroužků o . Zeptejte se odborníka. Sady fíbrových kroužků.


Výrobce: Těsnění , Výrobce: Těsnění , Výrobce: Těsnění. Hřídelové těsnicí kroužky - gufera se používají k utěsnění prostoru otáčejících se hřídelí a dalších strojních součástí. Gufero se skládá z gumové části, kovové . Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky