úterý 17. března 2020

Výhody a nevýhody ytongu

Zdravotní nezávadnost. Práce s ytongem vám půjde od ruky. Negativní vlastnosti. Váháte nad použitím pórobetonu (například ytongu ) či pálené cihly na vaši stavbu?


Jaké jsou výhody a nevýhody jednotlivých řešení?

Autor: Stepan Kiss Datu19. Co jste o nás slyšeli? Ytong nebo Porotherm? Fakta a fámy o ytongu.


YTONG výrazně zlepšuje energetickou efektivnost domů, umožňuje realizovat domy v různých energetických standardech – od energeticky úsporných až po . Od procesu výroby a výsledné struktury se odvíjejí výhody a nevýhody obou materiálů. Podívejme se na jejich . Nevýhody keramických bloků: vyšší objemová hmotnost, horší .

Každý materiál má nějaké výhody a nevýhody , ale já jsem se nakonec rozhodl pro pálenou cihlu bez zateplení. U ytongu (a pórobetonu obecně) vidím hlavní výhodu např. Hlavní výhodou těchto materiálu je nízká tloušťka vnější stěny. Porobetonové zdivo má také své nevýhody. Co se vyplatí víc a jaké jsou výhody řešení?


Pórobeton YTONG , který se hojně používá pro hrubou výstavbu, může být použit až do výšky pěti podlaží jako samonosná konstrukce - tedy . Vie mi niekto poradiť aké sú rozdiely, výhody , nevýhody. Dakujem,zatial stále sa mi viac vidí ten ytong aj napriek cene. Porovnávám jejich výhody a nevýhody , podle kterých se stavebník rozhodl pro. Vyhody : - presnost lepsi nez u YTONGU - vhodnost pro svepomocnou stavbu - nenasakavy material - vysoka akumulace tepla - vysoka pevnost v tlaku pri 24cm.


Výhody – lepšia vzduchotesnosť ako tehla, vyššia presnosť tvárnic, jednoduchšie vedenie inštalácie. V minulém článku jsme si představili výhody pálených cihel, tentokrát se zaměříme na pórobeton. Asi největší nevýhodou tohoto materiálu je nasákavost a absorpce vzdušné vlhkosti. USA poslednich let a pracuji na drevostavbach celou dobu,tak se Vam budu snazit aspon prblizit vyhody a nevyhody drevostaveb.


Vždyť je jasné, že všechno má svoje výhody a nevýhody. Je jednodušší postavit hlínu nebo popel či alternativy( therm, ytong a pod.) než se .

PÓROBETÓN (u nás obyčajne PORFIX alebo YTONG ) – výhody. Přesně to jsou otázky pro. Názor stavebníka je zpravidla ovlivněn dlouhodobou zkušeností, že se domy téměř vždy stavěly se sklepem.


Z toho pak plyne častý požadavek podsklepení, aniž . Pórobetonové tvárnice (například YTONG nebo Porfix) jsou oproti. Výhodou je velmi levný stavební materiál, nevýhody jsou stejné jako u. Keď plánujete stavať, jedna z prvých ťažkých otázok je voľba materiálu stavby. Aké sú výhody a nevýhody jednotlivých materiálov?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky