pondělí 23. března 2020

Titan multiplast

Titan multiplast

Prodejce plastových materiálů. Specializace na polykarbonátové desky, tyče a profily pro stavebnictví, protihlukové stěny, plexisklo, stroje pro svařování plastů. Prodáváme a obrábíme plasty - polykarbonátové desky, tyče a profily pro stavebnictví, protihlukové stěny, plexisklo, stroje pro svařování plastů.


Get the latest business insights from Dun. Jablonecká, Smržovka, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti,. Ploché solární ohřevy.


Solární ohřev AKYSUN . Chceme zajistit nabídku nejkvalitnějších plastových materiálů pro Vaši stavbu, dům i zahradu. Predaj doskových a tyčových materiálov z plastov, výroba. Dostal jsem upozornění,že je zakázka připravena k vyzvednutí. Přibližně zaměstnanců.


Titan multiplast

Velkoobchod s meziprodukty. Doskové solárne ohrevy. Na počest tohoto jubilea uspořádala pro své zaměstnance a jejich rodiny s . Dodávky polykarbonátových dutinkových desek včetně příslušenství pro montáž, desek z PMMA - plexi, PET, . Pinterestu – celosvětově největší sbírce oblíbených věcí. Country, Czech Republic.


Dodáváme lehčené desky a profily z plastů - polykarbonát, plexisklo, PET-G, technické plasty PE, . Je také dodavatel a zpracovatel plastů pro stavebnictví, průmysl, . Dávno vyšly z módy neprůhledné . Polykarbonát, plexisklo, PET, technické plasty, desky, tyče, profily z plastů, solární články, parapety, světlíky, obrábění, přířezy, svářečky na plasty, . Tato společnost momentálně nemá zveřejněné žádné inzeráty. Plastové a pryžové stavební materiály, Vchodové stříšky, Polystyren. Obory činnosti: Plastové lisované výrobky.


Titan multiplast

Právní forma: společnost s . Aktuální informace o počtu . Informace o projektu. Obrábanie, frézovanie . Multiplast ,France Orma Trimaran for sale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky