pátek 30. srpna 2019

Srouby brno

K instalaci varné desky je zapotřebí vícepólový jistič se vzdáleností kontaktů alespoň mm,. Minimální bezpečnostní vzdálenost mezi varnou deskou a digestoří musí být 6mm. Pokud je v návodu k instalaci plynové varné desky uvedena vzdálenost. Určitě by vás mohla zajímat i otázka, jaká vzdálenost by měl být mezi digestoří a varnou deskou ? To samozřejmě záleží na typu varné desky. Bora Basic je spojení varné desky a digestoře – kuchyňské výpary se odvádějí.


Bezpečnostní pokyny k ovládání - Varná deska. Provoz digestoře s topeništěm závislým na. Instalujte tedy digestoř , která je široká minimálně jak šířka varné desky.


Výška digestoře nad plynovou . Vzdálenost digestoře nad varnou deskou. Vzhledem k odvětrání varné desky je nutné dodržet následující: ▫ minimální vzdálenost mm zadní části varné desky od kuchyňské zdi. Obecně platí u všech digestoří minimální výška nad varnou zónou cm. Maximální výška odsavače by neměla přesahovat 1m nad varnou deskou ! Velice důležitá je i vzdálenost digestoře od pracovní desky. V návodu výrobci uvádějí doporučenou vzdálenost digestoře nad varnou deskou.


Pokud výrobce tuto skutečnost v návodu neuvádí, potom se . Vyšší vzdálenost mezi varnou deskou a digestořem je hlavně pohodlnější,. Jak správně umístit digestoř ? Předně důležitá je vzdálenost digestoře od pracovní desky. Varná plocha by měla být užší než digestoř. Pět minut před tím, než . Varné centrum se skládá z varné desky a digestoře.


Svislá vzdálenost mezi digestoří a varnou desku by měla být v rozmezí – cm. Pro kuchyňské náčiní . Indukční deska nabízí . Základní kuchyňské varné centrum zahrnuje varnou desku , troubu a. Klasické varné centrusporák složený z trouby a varné desky , nad nimi digestoř. Varný ostrůvek v menší kuchyni často vyřeší vhodnou vzdálenost. Pokud nemáte varnou desku nebo sporák u zdi, ostrůvková digestoř je pro vás jasné řešení. V podstatě se jedná o komínovou digestoř , která se místo na zeď . Jestliže máte plynovou varnou desku , je třeba dodržet vzdálenost alespoň centimetrů a více.


Srouby brno

Vážený zákazníku, děkujeme za Vaši důvěru při výběru digestoře. Doporučené parametry Práce vestoje: příprava jídla: 9mm, varná plocha: 8mm, mycí centrum:. Při zapnutí digestoře by měla být dobře osvícená celá varná deska.


Jako minimální vzdálenost varné desky a odsavače par se udává cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky