čtvrtek 22. srpna 2019

Sedací vaky brno

Zdravím Mám doma jeden sedací pytel - Volkswagen up! Velikost cca 140x180cm. Bazar nábytku umožní i . Vyrábíme a prodáváme kvalitní sedací vaky, sedací pytle , sedací hrušky, sedací koláče.


Prodám sedací vak světlý a černý - materiál koženka - objem cca 4l cena za kus 1. Naše produkty pro vás vyrábíme sami přímo v ČR.

Babyvak rodičům a dětem doporučuje 1 . Jako nový, nevyužitý. Zdarma k vaku podnožník ve stejné barvě. Doplňky k infra topení. Slunečník s potiskem. Prémiové slunečníky Prostor.


Vyberte si z pestré nabídky kategorie sedací vaky bazar. Zboží se zárukou, osobní odběr ZDARMA, zákazníků nás doporučuje.

Projděte si inzeráty prodam sedaci vak na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. S výrobou sedacího pytle. Nevím, jestli stačí . Vysoce kvalitní sedací pytel vyrobený za použití těch nejkvalitnějších materiálů. Vnitřek sedacího pytle vyplněn speciálním granulovan.


Pěkný a praktický sedací vak, sedací pytel míč Pufa XXL toff. Maminky vědí, že Fatboy sedací pytel vak stojí na eMiminu nejméně. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Nabízíme ručně šité sedací vaky a pytle s originálním designem. Produkty jsou z certifikovaných materiálů vyrobených v České republice. Užitým materiálem jsou nedráždivé a nezávadné přírodní materiály a nejmodernějšími postupy.


Ahoj holky Nabízím k prodeji málo využívaný sedací pytel v béžové barvě. Necelý rok starý, dá se říct jako nový. Sedací pytel pro vnitřní a venkovní použití.


Rozmery sedacieho vaku: 65cm priemer, 175L objem. Možnost osobního vyzvednutí, nebo zaslání na dobírku po celé České republice a na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky