pondělí 26. srpna 2019

Špachtle na silikon

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Podrobnější informace. Expected delivery date: Wednesday 1. Vaše cena Kč cena bez DPH 3Kč Běžná cena Kč Sleva . Cena s DPH : 5Kč. Přepočteno s DPH: EUR. Brno GARTEKO, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně.


Nabízíme zahradní a lesní techniku, dílenské nářadí, aku a elektrické . Email Vašeho známého. Skladem v externím skladu. Obrázky pro produkt YATO Špachtle na silikon ks mají pouze informativní charakter. Uložiť na porovnanie. Dostawa: od 1PLN.


Kč, pouze na Promistry. K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č. Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail.


Nic Vám již neunikne. EHEIM špachtle je vhodná pro zarovnání a odstranění přebytečného silikonu ve spojích akvária. Sada obsahuje špachtle různých tvarů a velikostí. Nie sú dostupné žiadne hodnotenia.


Napísať recenziu k produktu. Vaše meno: Vaša recenzia: Poznámka: HTML nie je . Plastová špachtle na silikon , vhodná na spárovací hmoty a silikon, materiál TPR. ILLBRUCK je zelená špachtle na silikon vhodná pro výrobu oken. Buďte první a napište Vaši recenzi.


Ušetríte: -€ s DPH. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Náradie pre obkladačov výhodne v Eshope HORNBACH. NOVĚ PŘIDANÉ PRODUKTY. Velký výběr Špachtle , nůžky a nože naleznete online na OBI.


Kč (3Kč bez DPH). Osobně ve Valticích, Mikulovská 168: na dotaz. Přepravní společností: na dotaz .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky