pátek 30. srpna 2019

Starožitné těžítko

Starožitné skleněné těžítko s motýlem MILLEFIORI. Inzerát byl odebran z. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti , prodej a nákup za výhodné ceny.

Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, . Prodam starožitné fazetove skleněné tezitko s portrétem mi. Kvalitní ruční sklářská práce našich předků, která je náročně vyzdobena vloženou ležící figurkou lva. Skleněné těžítko se lvem. SNAŽÍM SE DO VĚCÍ NEZASAHOVAT, NĚJAK NEODBORNĚ UPRAVOVAT RENOVOVAT NEBO UMĚLE VYLEPŠOVAT.


TAK JAK K NIM PŘIJDU . Staré skleněné těžítko s motýlem. Nepoškozené, sběratelský stav- viz foto.

Velikost je 10x cm. Bez vady , jako nové. Výsledek vyhledávání zboží starozitne sklenene tezitko s kvety fasetovane h. ENK 7Crows Over the Wheat Field by van Gogh Teapot-Beautiful enamel over copper miniature teapot with a removable lid. Prodam toto starozitne ,broušené tezitko s motivem Cyril a Metodej na Velehrade. Tezitko je v krásném starozitnem stavu.


Zaujal vás tento produkt? Hledáme aukce na serverech Aukro, Odklepnuto,. Litujeme ale toto zboží (SKLENĚNÉ TĚŽITKO S KVĚTY) je nedostupné. Děkujeme za pochopení. Těžítko , červené vlnky.


Od krásného těžítka, párových lampiček, mycího stolku, porcelánového servisu až k. STAROŽITNÁ HRAČKA PLYŠOVÝ MEDVĚD HNĚDÝ MEDVÍDEK -H-. Krásné, tak trochu magické těžítko. Tábor, cena 7Kč, od kikina na Sbazar.


Glass PaperweightsPaper Weights Vases.

V této aukci s počáteční cenou 4Kč nebylo přihazováno. Prohlédněte si podobné aktuální .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky