pondělí 26. srpna 2019

Kotevní technika praha

D ohýbání, zakružování trubek a profilů na vysoce produktivní ohýbačce CNC 50TBRE do rozměru trubek 50x2mm a uzavřených profilů do rozměru 40x40mm. Přítlačný hydraulický booster - vyhlazovač zamezuje zvrásnění trubky ve. Prostorové ohýbání a zakružování trubek , kruhových, čtyřhranných a speciálních profilů.


Nabízíme strojní zakružování trubek , jeklů, pásovin, úhelníků, čtyřhranů a. Provádíme ohýbání a zakružování trubek na hydraulické ohýbačce XOTH TB CNC. D simulace ohybu trubky s anti-kolizním systémem.

Technologické zařízení CNC a NC ohýbání je předurčeno pro: prostorové ohýbání a zakružování trubek a . Tváření plechů, trubek a kulatin – ohýbání a zakružování. Ohýbáme a zakružujeme plechy a trubky z nerezu, hliníku a oceli. Trubka je založena do zakružovacího stroje mezi tři rolny. Hlavní (prostřední) rolna zajede do zakružovaného materiálu a za pomalého odvalování rolen je trubka. Zakružování nerezových trubek.


Seznam firem z databáze Kompass, které mají kapacitu pro ohýbání a zakružování kovových trubek. Výroba ohybů: ohýbání a zkružování trubek a profilů pro energetiku, plynárenství, . Obraťte se na ohýbání a zakružování trubek a profilů RONELT.

Sídlíme v Želechovicích nad Dřevnicí u Zlína, ale zpracováváme zakázky z celé České republiky. CNC ohýbání a zakružování trubek (i silnostěnných). Na ohýbání trubek máme stroj Super Bender 060A.


Nerezové i hliníkové trubky . Profily ohýbáme – zakružujeme – na zakružovačce. Vlastníme NC zakružovačku trubek a profilů XZPP 75. Tříválcový zakružovací stroj.


Jsme připraveni Vám zpracovat nabídku na. Mezi naše služby patří zakružování (ohýbání) trubek , tyčového materiálu a profilů za studena. OHÝBÁNÍ A ZAKRUŽOVÁNÍ TRUBEK.


Přesné prostorové ohýbání a zakružování trubek a profilů za studena na strojích nové. Hledáte firmu, která kromě standardních kovoobráběcích prací nabízí i něco navíc? Pak je pro vás společnost Přidal z Kralic na Hané tou pravou volbou.


Slouží k zakružování materiálů obdélníkových a čtvercových průřezů. Holzmann UBM 3Univerzální ohýbačka a zakružovačka plechu Holzman . CORAM - ohýbání a zakružování trubek. OFF ROAD RÁMY, ohýbání a zakružování trubek. Ekonomické řešení zakružování pro řemeslné dílny.


Značkové elektrické, ruční a AKU nářadí, zahradní technika a pracovní pomůcky na zahradu jsou naší specializací.

Provádíme zakružování trubek a profilů na CNC tříosé stáčečce profilů Thoman od radiusu, , R2mm do max. Stroj je určen k zakružování tyčového materiálu, trubek a profilů za studena. Ohýbání trubky do vnějšího průměru mm . Pohyb centrální rolny je ovládán pomocí otáčení přítlačným šroubem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky