pondělí 26. srpna 2019

Posilovací stroje pro ženy

Nabízím k prodeji nové posilovací lavice do fitness nebo do domácí posilovny. Bazar nových i použitých kol na Spinning, cyklotrenažérů a posilovacích strojů pro fitness, indoor cycling a posilovny. Rekonstrujete svoje fitness, plánujete obměnu strojů a vybavení?


Nabídněte použité stroje a vybavení dalším zájemcům. Nove masivne stroje HAMMER TOP- bazár.

Patří vedle trenažerů Precor AMT a Life . V této kategorii naleznete použité fitness trenažery a posilovací lavice. U tohoto druhu zboží se doprava a montáže účtují dle dohody. V NABÍDCE VÍCE STROJŮ.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej . Bazar posilovacích strojů a fitness vybavení. Nabízíme možnost odkupu fitness vybavení a strojů, které následně naši technici zkontrolují.


V této sekci si můžete vybrat z posilovacích strojů druhé jakosti. Profesionální stroje PROFI BAZAR. Prodej kompletniho fitness. Tuff Stuff BIO-ARC - set posilovacích strojů - sleva ! CYBEX VR- zakopávání v sedě. Inzeráty posilovaci stroj.


Bezplatná inzercia, posilovaci stroj predaj a inzercia. Zobrazených 33–z výsledkov. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti . Porovnejte akční i běžné ceny obchodů.


I věc z druhé ruky může dobře sloužit.

Doporučuje nás zákazníků. Tento posilovací stroj na kotouče je ideální pro domácí posilovnu nebo. V této rubrice naleznete produkty, které dovážíme od našich dodavatelů z výstavy FIBO v Kolíně nad Rýnem nebo ISPO v Mnichově. Multifunkční posilovací stroje bazar.


Pouze došlo k otevření původního balení, má náhradní obal či. Bazar - použité posilovací stroje , lavice, bench press.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky