středa 21. února 2018

Skluzavka 150 cm

Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Robustní slide jemným východu. Skvěle hodnocená plastová skluzavka s délkou skluzu 1cm.


Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Doporučený věk od let.

Různá barevná provedení. Vyniká výbornou stabilitou pro bezpečnost vašich dětí. Vhodné pro vnitřní i venkovní použití. Skluzavka pro holčičky i kluky. Délka skluzu je 1cm.


Dětská skluzavka pro děti z plastu s délkou skluzu 1cm. Barevná skluzavka s madly a délkou skluzné plochy 150cm.

Rozměr skluzavky cca 1x 159 . Díky široký schodům a zaobleným hranám je tato skluzavka velmi bezpečná. Je z kvalitního a robustního plastu. Určeno pro velká hřiště s nástupní podestou 145- 150cm od země. Nahrazuje starý model skluzavky 300cm.


Luxusní dětská skluzavka z velmi příjemného, celoprobarveného, odolného plastu na podestu 150cm. Díky své ergonomicky tvarované ploše je bezpečná a přitom má dítě . Moznost pripojit na hadici s vodou, slouzila predevsim jako sk. Otvor pro napojení na zahradní hadici (hadice není součástí balení). Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka.


Velká plastová skluzavka v růžové barvě. Bezpečnost dětí na klouzačce zajišťují pohodlné široké schody a zaoblené hrany. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Risanek hračky uživatele Mira Mazuch.


Ke skluzavce můžete připojit zahradní. Možnost připojení zahradní hadice sklouznout. Oživit zábavné klouzání se dá napojením .

Plastovým povlakem s UV lak, který . U nás Vám poradíme s výběrem nejlepšího kočárku a jiného zboží pro Vaše miminko. Provozujeme e-shop a kamennou prodejnu a rádi Vám poradíme i na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky