pátek 16. února 2018

Magnetická míchačka ika

RCT basic je univerzální magnetická míchačka s velmi dobrou magnetickou přilnavostí a kapacitou l (H2O). Otáčky i teplota se nastavují pomocí otočných. Univerzální magnetické míchadlo s ohřevem.


Ochrana proti překročení nastavené teploty a signalizace zbytkového tepla po vypnutí přístroje. Ika Topolino Velmi pohodlná magnetická mini-míchačka pro míchání kapalin do objemu 2ml. Pardubice, Objednávka. Jednoduché magnetické míchadlo bez ohřevu, se skleněnou pracovní . Magnetická míchačka Heidolph Hei-Standar s ohřevem . Bezpečnostní snímač - 360°C. Jednotky byly aktualizovány a nyní.


LLG uniSTIRRER komplet. IKA magnetické míchačky. Availability: On request. Musíme rozlišovat: Míchačka je přístroj, zatímco míchadlo je jediná součástka, jejíž.


PHOENIX Instrument (3). VELP Scientifica (7). Technická univerzita v Liberci, Kupní smlouva - Topná lázeň IKA, dle cenové. Xx and Magnetic Mi รุ่น C-MAG HSยี่ห้อ IKA. Slovo magnetická u michačky znamená, že míchadlo je tvořeno.


W1D 5EU Brebners, Spojené království Spojené království umístění dealerství. Nejmenší magnetická míchačka pro míchané objemy do 2ml. Elektronicky řízené laboratorní míchadlo pro míchání objemů do.


Míchačka magnetická s ohřevem a kontaktním teploměrem, součástí je. C, ponorný teploměr v ceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky