pátek 9. února 2018

Řízené protlaky brno

Provádíme PROTLAKY podvrty vrty pod silnicí, protlaky pod vozovkou, protlaky pod vodotečí, protlaky pod budovami, protlaky pod vodními toky. Disponujeme několika typy protláčecích zařízení, včetně stroje pro řízené horizontální vrtání . Provádíme řízené protlaky pro vodovody, plynovody, kabelovody a kanalizace do průměru 6mm. Díky protlaku není nijak omezen provoz a nedochází ani k narušení objektu. Pokud bychom srovnali zemní práce, kopání, rozebírání povrchu silnice a chodníků, . Protlaky lze také využít pro domovní přípojky při protláčení pod nepodsklepeným objektem. Pro stanovení ceny řízeného či neřízeného protlaku a zjištění více . Naše firma se zabývá realizací zemních protlaků tj.


Nejvýhodnější bezvýkopová technologie současnosti. Jako jedni z prvních v ČR jsme začali využívat a realizovat řízené protlaky. Provádíme zemní protlačovací práce ( protlaky ) od průměru 60mm do. Informace o bezvýkopových technoligiích, reiling, protlaky , podvrty.


Mezi naše činnosti patří také provádění protlaků pod komunikacemi a . Brno-Královo Pole - Ponava - ZlatéStránky. Tento způsob je také známý pod pojmy jako: řízené protlačování, řízené protlaky. BRNO Náplň práce Realizace kopaných a řízených protlaků Požadavky Spolehlivost, ochota pracovat Nabízíme Základní mzda 1- 140.


Nabízíme Vám bezvýkopové technologie protlakem a podvrtem, která je šetrná k životnímu prostředí, šetří čas provedených prací, neomezuje dopravu a nabízí . Bezvýkopová technologie to jsou zemní podvrty, nebo protlaky umožňující levné. RPK – 3 které je schopno provádět řízené protlaky až do vzdálenosti 40. Brno , Ponava Jihomoravský kraj. Provádíme podvrty – protlaky pod komunikacemi, železnicemi, vodními toky, pro kanalizace, plyn, el.


Autodoprava – kontejner . Detekce inženýrských sítí, detekce překážek pro řízený protlak. Na obrázku je prostorový 3D model horninových prostředí na ulici Údolní v Brně. Zemní raketa Grundomat pro bezvýkopové zemní práce je využívána po celé Evropě. Technologie zemní protlaky Grundomat se používá více než let. Musíme se napojit na kanalizaci a jediná možnost je protlakem pod silnicí,.


Akorát tato dokumentace je v Liberci do značné míry již součástí územního řízení. Realizujeme přípojky na klíč, protlaky pod komunikací, průtlaky řízené i . Naše společnost provádí práce pomocí speciální bezvýkopové technologie FlowTex. Spécialités: Speciální bezvýkopové technologie FlowTex.


Touto technologií jsou řízené vrty neboli protlaky s podporou výplachové směsi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky