pondělí 12. února 2018

Rámování obrazů plzeň

Rámování obrazů plzeň

Zakázková výroba rámování. Poptáváte zarámování obrazu nebo zrcadla? Máte zájem o koupi originálních obrazů českých autorů? Dodáme vašemu obrazu ten správný rám, aby mohl optimálně vyniknout. Naše služba rámování obrazů pro vás zhotoví rámy na vaše obrazy zcela na míru a dle.


Rámování obrazů plzeň

Zabýváme se prodejem starých obrazů a jejich restaurováním. Nabízíme zrestaurované obrazy a rámy bez nutnosti dalších investic. Rámování obrazů - Radek Havlíček.


Rámařské studio - zakázkové rámování obrazů - poradenství. Můžeme také zasklívat obrazy pomocí clipu (bezrámové zasklení) nebo do rámu. Plzeň , Perlová mapa.


Rámování obrazů plzeň

Pasparta je materiál, na který se vloží váš obraz či fotka, poté se společně vloží do rámu a zasklí. Vyberte si paspart, který dokonale ladí s vaším obrazem ! Sklenářství Kaiserová a syn zajistí kompletní sklenářské práce v Plzni a okolí. Provádíme zasklívání oken, výrobu skel a skleněných prvků i rámování obrazů. Rodinná firma s více než stoletou tradicí v oblasti rámování obrazů , zrcadel a paspartování.


Vlastní výroba lišt a originálních rámů. Naše rámařství se specializuje na rámování uměleckých děl: obrazů , fotografií, kreseb, grafik a objektů. Rámy vyrábíme z březového a dubového dřeva, buď bez. Bače Jaromír - rámování obraz.


Prodej obrazů od krajinářů po českou modernu. Rámy, klips rámy včetně atypických rozměrů. Obrazový závěsný systém. OBRAZY - Petr Tušek. Jediný malíř v Plzni , který dokáže pojem surrealismus dostat na plátno tak, . Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Galerie rámů pro plakáty s paspartou.


Zasaďte ty největší momenty vašeho života do rámu. S černě lakovaným hladkým . Služby - rámování , paspartování, prodejní výstavy, galerie, restaurování, čistění. Rámují se různé kuriozity a zvláštnosti, nemusí to být vždy jen obraz , grafika, plakát. Rámy na obrazech mají nejrůznější tvary, barvy, jsou z . Veškeré sklenářské práce a pojízdná dílna.


Broušení, vrtání skel, zasklívání střech, skleníků, balkónů, výroba zrcadel, pojízdná dílna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky