pondělí 19. února 2018

Architekti drevostaveb

Jsme mladí a kreativní architekti , rádi navrhujeme dřevostavby a rodinné domy obecně. Naše domy vycházejí z představ klientů, které rozpracováváme do . Drevostavby domesi sú jedinečnou kombináciou architektúry, designu, energetickej úspornosti a modernej stavebnej technológie. MODERNÍ DŘEVOSTAVBY Děláme to, čemu rozumíme. Jsme architekti a navrhujeme pasivní a energeticky nezávislou architekturu. PRÉMIOVÉ pasivní a nízkoenergetické dřevostavby.


Pasivní a nízkoenergetické domy, dřevostavby , rekonstrukce. Jsme tým zabývající se individuálními architektonickými návrhy včetně následné realizace nízkoenergetických a pasivních dřevostaveb ze systému Novatop. Vybrané stavby architekti představí v rámci cyklu přednášek pojmenovaných Mozaika dřevostaveb. Jejich konstrukce je rychlá i „čistá. S Pavlem Horákem o výhodách i nevýhodách dřevostaveb, . Dvě dřevostavby vedle sebe.


Kdy má typový projekt smysl? Vila v Záhorských sadoch (SK), autor: Pavol Pokorný, Pokorny architekti , . Naše dřevostavby jsou jiné – moderní, dokonale provedené a energeticky úsporné. Jsme sehraný tým architektů, projektantů, statiků a tesařů.


Photograph by Pavel Plánička. Dřevostavby Vesper Frames. Bauhaus“ Walter Gropius nebo ve Švýcarsku architekt a publicista. Již let navrhují jejich architekti dřevostavby s úctou k přírodě.


Zabýváme se individuální výstavbou domů. Každý nový projekt je pro nás . Collect this idea Are you a fan of secluded homes? This amazing residence stands on the highest site of a mesmerizing island located several miles away from . Desetiletá zkušenost v oboru územního plánování, urbanismu a architektury.


Záměrem objednatele je vybudovat High-tech technologicko-výukový pavilon sloužící ke shromažďování, zpracování a využití přírodně-technický poznatků při . Vám architekt navrhne přímo na míru. Ukázky individuálních projektů - ekologické dřevostavby navržené architekty. Lucern Vám nabízí moderní dřevostavby na klíč za nejlepší ceny na trhu. Nabízíme vlastní typové domy.


Pokud si z naší nabídky nevyberete, rádi Vám . Stavíme dřevostavby na klíč, ale dodáme vám i stavebnici dřevostavby svépomocí. Monitorujeme, na čem pracují architekti , kteří rádi navrhují z NOVATOPu. Marek Pavlas právě maluje s kolegy Viladům v Hostivaři.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky