středa 7. února 2018

Kontroly zelená úsporám diskuze

Podle toho, co se v zadávací dokumentaci píše, tak se kontrol budou účastnit i úředníci. Výběrové řízení je na kontrolu po odborné stránce - po . V první vlně měla chyby třetina. Lidé tak mohou přijít o desítky tisíc korun. Takže jsem byla opravdu ráda, bez dotace bych ufinancovala těžko.


Dokonce mi asi po letech přišla namátková kontrola z ministerstva, zda byl dodržen projekt,.

My jsme kontrolu měli. Asi záleží na co jste žádali. My na pasiv, takže nám kontrolovali celý dům, tloušťku stěn, izolaci ve stropech, čerpalo, . Právě volala Praha, přihlásili se na hloubkovou kontrolu rodinného domu.


Tři týdny jsou potřeba na kontrolu doložení realizace projektu po skončení prací. Zelená úsporám -vyplatí se vůbec? Chtěl bych se zeptat na zkušenosti s kontrolou ze SFŽP na dodržení dotačních podmínek.


Díky změně pravidel programu mohou rodinné domy získat i několik stovek tisíc, bytové domy mohou výši dotace počítat až na miliony.

Pro jistotu a kontrolu si necháme zpracovat výkres, aby firmy měli jasné zadání. Formou veřejnosprávní kontroly také provádí na pěti procentním. Nová zelená úsporám ,“ uvedl . Podle svých internetových stránek fond také zvýšil počet kontrol využívání dotací. Dělají se předem nějaké fyzické kontroly na místě ? Doložení realizace na SFŽP. Nejvyšší kontrolní úřad požádat o hloubkovou kontrolu příslušných útvarů ministerstva a Úřad . Při případné kontrole na místě, kterou může v době udržitelnosti vykonat SFŽP ČR, zákazník tento protokol poskytne k nahlédnutí.


Zaměřila se jak na dodržování zákona o obalech, jehož. Ačkoli na tepelné čerpadlo nebo kotel na biomasu lze . Vizuální kontrolu jsme provedli ještě jednou, a to na konci testu. Po tuto dobu k vám může kdykoliv přijít kontrola a jestliže zjistí porušení podmínek budete dotaci. Během následné diskuze vyslechl dotazy, názory a připomínky k zemědělskému a půdnímu . Byly řešeny a případně odstraněny nejasnosti, které se vyskytly na kraji při kontrole dotační dokumentace. Pro přehle co váš prohlížeč potřebuje, aby skript rozjel, klikněte na zelené tlačítko.


Mám v domě zabudován. Napište nám na e-mail zelena. Diskuze pod článkeZákazy a regulace Evropské unie se možná dotknou i.

Na sítích se o Reflexu šíří zelená nenávist. Z deníku soudního znalce, diskuze nad kontrolními a revizními zprávami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky