pátek 2. února 2018

Hliníková lišta u

Hliníková lišta u

Jedná se o ozdobnou . Velice děkujeme za pochopení. Vážení zákazníci, z důvodu šířící se nákazy Coronaviru jsme se rozhodli zrušit s okamžitou platností možnost osobních odvozů materiálu. Popis zboží: Tlouš ka výplnì: mm. Délka profilu: 6m.


Hliníková lišta u

Je možno kombinovat s lištou HBarva Fstříbrný elox ! Lidmaker × × mm. U profil hliníkový stříbrný 10x8xmm, m rating . Velký hliníkový profil 52x28mm, jednoduchá instalace, pěkný design, použití pro interiéry i exteriéry. Součástí Al lišty nebí plexi - difuzor, boční krytky a držáky. Univerzální hliníkový profil pro strip světelné LED pásky s krycím plexi.


AL lišty jsou určeny pro povrchovou neo i zapuštěnou montáž. Ukončovací lišta pro ukončení obkladů a dlažeb. Hliníkový profil - lišta ve tvaru L. Ochranná lišta proti mechanickému poškození hran. Soklová hliníková lišta s eloxovaným povrchem stříbro a šampaň.


Hliníková lišta u

Ke stěně nebo podlaze se upevňuje lepením pomocí dostupných lepidel nebo tzv. Lišty neboli profily pro LED pásky jsou nezbytným příslušenstvím. Zajišťují také jejich estetickou funkci. Elegantně, přitom však . Vzdálenost mezi šrouby by neměla být vetší než 3mm . Lehká instalace - po navrtání a po upevnění spodní části pomocí šroubů se horní hliníková lišta snadno naklikne. Obrázky jsou pouze ilustrační a nemusí odpovídat skutečnosti.


Profily přisazene, rohové, vkládané a do SDK. Koronavirus, COVID-19: snažíme se maximálně chránit zdraví nás všech, přečtěte si prosím omezení provozu. Tip Jako dlouhé pravítko vám dobře poslouží hliníková lišta ze stavebnin. Vhodné použití pro kuchyně, nábytek, šatní skříně, podhledy, schodiště, koupelny.


Hliníková lišta u

Soklový profil z hliníkového plechu pro ohraničení zateplovacího systému. Speciální hliníková lišta , kterou lze ohýbat do oblých tvarů. Informace produktu Lišta HLINÍK L mm, 5m.


Roh vnitřní k soklové liště IZZI. Typické problémy hliníkových zakládacích lišt u zateplovacích systémů ETICS: hliník je skoro nejlepší tepelný vodič, lišta je v zateplovacím . Materiál: hliník Barva: stříbrná Zboží skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky